Ärru sögen?

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittycat.php

Till mina små kissemissar där ute i världen. låtom oss prrra i kapp!

I fredgas backyard babies. förfest bra spelning blajblajblaj. fick spel på en kille som kom och knödde, han fick inte plats, alla sade till honom, det gjorde verkligen ont, jag fick ryck och skrek: jävla fetto! du orsakar världssvälten, tjockis. Rör du mig en enda gång till spöar jag skiten ur dig! Han rörde mig inte mer men det var inge kul längre.

Lördagen var het. promenad i solen och snubblandet över Sara. Narrarna hoppade omring i hennes trädgård och vi fick titta på deras show.

Söndagen mot Falkenberg och fotbollen. toaletten i bussen hade gått sönder redan innan de kom till Karlstad, gött! mycket folk och jag och Johannes hade picknick på en lastbilsparkering. Först skrattade alla sen blev de avis och ville äta rester :P tattare! Många pauser senare och vi var äntligen framme i Falkenberg, typ 5 min innan de började, lite tight. 1-1 och ett bråk med små barn senare och vi vände hem. Vad är det med överförfriskade män och charm egentligen? Det satt ett gäng muppar bak i bussen, de undrade om jag var sögen. nej? eller jo, det är klart jag blir jättesögen på en full idiot som knappt kan sitta upp, bwah! vad tror männen egentligen? ohja, I luuuv you när du är otrevlig, full och frågar om jag vill leka bak i bussen och om jag är sögen! Jag blev sur efter ett tag och flydde fram i bussen, annars hade jag väl hamnat i ytterligare ett slagsmål. It's a gaybög, nothing but a gaybög! Hem och sömn.

Så ont i fötterna så mitt i natten fick jag leta upp värktabletter. blö!

puss

PEZ-imistiska bastarder

Först lite bilder fån det berömda cocktailpartyt där Tove prrar i min mor boa, jag ser sur ut och Pontus är mannen i våra liv. Så fort jag blir ledsen eller känner mig orolig tittar jag på Pontusbilden, då skiner solen igen och fåglarna kvittrar. David och Oskar ser party ut på bussen också.


Sen i tisdags då, så hände något litet här i Karlstad, cyklade hem till Oskar med min vinare som jag fått av fädernet, kommer upp, frågar om hockeyn börjat och Oskar skriker: Ja förfan, det står 1-0. Jag ber honom sluta driva och om det börjat än, kliver in i rummet och inser att jodå, det står 1-0 till FBK, resten är bara ett rosa skimmer med många glädjetjut och nervösa spasmer.
Efter vinst mot torget för att fira med alla andra hjärndöda sportmänniskor, hittade Anders vid en korvkiosk också. Slagsmål bröt ut och jag blev lite tattig i huvudet, såg en kille bli stampad i huvudet. Jag kastade mig in i tumultet och tog tag i honom. Skrek, NU LUGNAR DU NER DIG! Han stod faktiskt stilla, men då kom det en mupp och slängde ner oss båda på marken, schmärta, så jag sparkade lite med mina kängor, reste mig upp och gick där ifrån.
Ty sådan är kapitalismen, otack är den armes lööön.
Hem mot Oskar igen, tillbaka till staden och träffade Johannes, Boel och Rolf, flummade, tittade på bilar med folk på taken, poliser och en överbelastad lastbil som stegrade sig på bakhjulen. In på arena... ehm. ja och hem dåra.
Onsdagens firning var het på torget med Madde och Åsa,
Kåbergs flickvän heter Per Ledin! 13700 till böterna :D



PEZ. PEZten har kommit til Europa men var inte så PEZimistisk. Vem var det som PEZ? nu måste jag gå och PEZa. DS.

PEZ och kram

Nostalgi

47216-68

Uddevalla dåra. VIlka minnen, jag viktoria och robban. kvällen innan var tjärnfesten delux, den stora, när det hånglades friskt och begravdes band. Sen åkte vi till Uddevalla, bra spelning men hemsk natt. Robin såg ut som en hund men Fredrik var varm, Robban var bara borta helt plötsligt. Bussen hem med Viktoria och Tomas var med också. Aw, vilka tider, vilka tider. Parkar och poliser, band och spelningar. prrr!
Nu sömn och drömmar om det förgågna.

Puss.


Cocktailparty, påsk och släkt

I torsdags fick man följa med på tur ut till Våxnäs och loppis, Gengåvan, rusta, willys och gud vet vad vilka bästiga affärer vi sprang i. Pontus lilla bil körde på och vi snubblade även över en påskstressad pappa.
Såg den sista filmen på mowie, det levande slottet, den var riktigt bra och helt okejt mysig. Sedan en promenad hem till Oskar med Isabelle och David i regnet så det blev efter den pausen bussen mot sjukhuset och Pontus. Väl där smakade det ypperligt med gurksandwichar, morots och gurkstavar och en dipp. (Tove, tyvärr, den var god), Mycket bra musik lyssnades på och stämningen blev inte sämre efter vinnst i hockeyn. Guran kom fram och syfilislåten gjorde, självklart, en bejublad återkomst! En ypperlig och underbar kväll som, självklart, slutade med att jag fick gå lååångt hem och somna 06.00.
Fredagen mådde man som man förtjänade efter 5 timmars sömn. Mormor och morfar anlände från Skåne. Middag och besök från syster och Magnus med en tidig sänggång. Lördagen inleds med väckning från mor, frukost och staden. Letade efter kostym till min lilla lillebror som nog inte är så liten. aaaaaw, kostyyym.. prrr! Fika med fam Brogren-Carrfors och sen hem. Matlagning med radion inställd på p4sporten och hockeyn. Lax skivades, rullades, ägg fylldes och garnerades. Varför all denna mat? baaahg! Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? tårtor, kakor, mat, kaffe, jag vill aldrig mer äta igen i hela mitt liv!!!

Nu har min morfar och min far påbörjat rivningen av vardagsrummets tak, vilket har lett till att jag har en stoor tv på mitt rum, lagom långt från sängen, jag har alltså INTE läst boken som ska vara läst till på tisdag. bwobwobwo, ikväll 6 pers i mitt rum framför hockeyn. syrebristen är garanterad och gratis.

Puss

Fågelmåsar

http://www.motkraft.net/index.php?view=news&id=1891
och det övriga


http://www.eliteladies.se

mys med Helena på Atlantis. prrrr
Christophe är mannen, intensiv och nöjesfabriken

Men nej, jag tänker inte tycka rätt, eller som någon annan, jag tänker tycka själv.
Love me or leave me, just don't try to change me.
Så var det sagt.
Ett statement.

Ibland är även jag pubertal, för ja, även solen har sina fläckar, se och förvånas:

Lagen säger var hemma. Vi säger ut på gatorna.   

Lagen säger var tyst. Vi säger skrik.   

Lagen säger lyd. Vi säger vägra.   

Lagen säger acceptera. Vi säger ifrågasätta.   

Lagen säger bygg vidare. Vi säger bränn ner.   

Lagen säger du är för ung. Vi säger jag har ingen ålder.   

Lagen säger du kan inte. Vi säger låt oss försöka.   

Lagen säger vi gör saker åt er som inte ni kan. Vi säger vi gör saker vi vill.   

Lagen säger ni skadar samhället. Vi säger javisst.   

Lagen säger lagen säger så. Vi säger vem ha gjort lagen.   

Lagen säger vi krigar. Vi säger vi lever.   

Lagen säger vi hatar. Vi säger vi älskar.   

Lagen säger ljug. Vi säger var ärlig.   

Lagen säger var ärlig. Vi säger skit i lagen.   

Lagen säger polisen har rätt. Vi säger vi litar hellre på vanliga grisar.   

Lagen säger studera. Vi säger lär dig.   

Lagen säger se ordentlig ut. Vi säger vi är vackra.   

Lagen säger tysta ner. Vi säger släpp fram.   

Lagen säger slåss. Vi säger ja, mot er, era jävlar.


Skäl till att öl är bättre än Jesus

 

1. Ingen kommer att döda dig bara för att du dricker öl. 

2. Öl talar inte om för dig hur du ska ha sex. 

3. Öl har aldrig förosakat ett större krig. 

4. Man pådyvlar inte öl till minderåriga som inte kan tänka själva. 

5. När man dricker öl knackar man inte på hos andra för att försöka ge dem ölen.

6. Ingen har någonsin blivit bränd på bål, hängd eller dödad pga sitt öldrickande. 

7. Man behöver inte vänta 2.000 eller mer år på en andra öl. 

8. Det finns lagar mot ölreklam som ljuger. 

9. Man kan bevisa att man druckit öl. 

10. Om man ägnat sitt liv åt att dricka öl, finns det stödgrupper som får en att sluta.

ATP

hakkors

Det finns mer av den varan i de dammiga hörnen av min dator.

Puss!

People are strange

Nu måste det verkligen bli vår. Jag vänder mig inte om, Mitt fönster hånler mot min rygg och exponerar en vintervy som borde placeras i november, inte i april. Om det inte vore för plugget och hockeyn så skulle jag inte lämna min varma vita bädd. The Doors, underskattat band by the way.

Det är dammigt på mitt rum, jag har varit på g för att städa länge nu, men mormor och morfar kommer på torsdag eller fredag, så om jag städar för tidigt måste jag städa igen innan dom kommer. Det blir alltså städ på tisdag kanske? fast då är det hockey igen, inget inte en kvinna med simultankapacitet klarar av.

Folk då. Ibland vet jag inte riktigt vad jag vill med dem, utrota eller utnyttja, det är den eviga frågan som maler i mitt huvud. En tanke som kanske inte direkt är ensam men som allt som oftast knackar på och vill bli manglad ett varv till i tankemaskineriet.

Har snart skrivit klart den första uppgiften, Gôtt, har man bara en uppgift kvar och 200 sidor att läsa i den eminenta nervkitlaren: Vad Är Idéhistoria, Perspektiv på ämnet under sextio år. Man somnar ju av bara titeln, men den tar sig.
Sen skriva om en text med Skinner, en föreläsning jag missade men Pontus skriver verkligen ner allt som säg, så jag förstår lite och kanske kan skriva någon liten rad, något är bättre än inget.

Jag vill sitta i solen nu, få mina förbannade fräknar och äta en glass. Vi skulle ju cykla och picknicka!!!

Upp, ner, mer ner, högt upp, lite åt sidan, djupt ner i källaren, mellan läge, apati, ôrk int, upp på tå, och menlöst, hopplöst, svävande, upp i det blå, ner på jorden. Ungefär så.

Hockey!

Ryktet säger att Degerfors inte ska spela 17, det ska tydligen ligga för mycket snö på planen, mesar säger jag!

Puss.

Hockey, orgasm och gratis godis

Jag och Madde då, vi va på CCC för hemtjänstjobb till sommaren. Allt var trevligt tills man satte sig hos sin tant. Jag har parkison. my oh my! läskigast. referensen var inaktuell så vi letade upp Åsa. Myspys! hon ville fikas någon dag. Värsta snäll. Ut i det pittiga vita som rasade ner från det stora blå över våra huvuden. Mot universitetet och HotSpot. hittade pennor, nyckelband, gratis godis och en Josef. Snubblade även över en Samir. Tuttade fönstret där min lilla klass ansamlat sig och kollade så ytterligare en torsdag hos oskar var i antåg. Mot ICA och det mystiska paketet till Madde, ett bankkort, pffft, var det allt nu kunde komma med? Sms alicia, män. vad ska man säga, can't live with them, can't live without them. Jag ska skapa nya kroppsöppningar med ett påskägg. Hem, mat och iväg mot klassisen+Björn. Vi skulle spela rappakalja, det gick INTE. Hockeyn, my! vad ska man säga??? vilken vändning! didn't se that one coming!!! Liv är mannen i mitt liv :D nu är han hårlös :D vi hoppade, skrek, kramades och skrek om att det var skönare än orgasm, eller.. vi och vi, jag och jag. Men varför hänga upp sig på detaljer? Tove försökte förstå, vet inte hur det gick. Ovanligt tidig hemgång, brukar vara runt 4-5 igår redan 02.00 cykel hem och sömn, GÖTT!!!!

Puss

Deprimerad

    Ibland känner jag verkligen för att bara ta livet av mig, som nu ungefär. När allt bara saknar mening och mål, what's the deal, typ. Jag orkar liksom inte kämpa mer, varför ska jag det? Skit ska skit ha, sägs det. Jag måste vara skit för jag får ju bara skit. Jag orkar inte mer. Ibland orkar man bara inte mer, man får fan nog, panikångest för mindre. Eller vad är annars anledningen till att weebl and bob sidan har varit nere två nätter i rad??? Det måste ju sitta en självbelåten jävel där ute på jorden som bara älskar att förstöra mina små enkla, anspråkslösa glädjeämnen här i livet. Varför leva om jag inte får titta på två gungande ägg mot en neonrosa bakgrund? Jag saknar kycklingen, jag skanar ninjapiraten. Åsnan är död, men alla andra? Piekea, bygg din egen paj.

http://www.weebls-stuff.com/wab/blog/


får duga så länge.

och vem är den pittlösa bastarden som snott Toves döskallemugg? LÄMNA TILLBAKA DEN ASAP!

Vart är livet, universum och allt på väg när varken gungande ägg eller muggar är heliga?

fast... Jag har en het, ny pryttel i min ägo... prrr, tack Imelda! :D

Björnen

Jag har INGA kommentarer, men här är björnen. Jag ser även en förvirrad bosnier med slokande blommor...

Teatern

    Igår var jag på teater, Katarina Blums förlorade heder, på Gjuteriet. Min mamma var regisör och min far var med i 10 sekunder på scenen i kläder från 70-talet. Alla på scenen var värsta heta, det var en mycket bra teaterföreställning, trots min subjektiva bedömning. handlingen var het. Högaktuell trots att den är från 70. Terrorism, medias häxjakt och liknanade saker behandlades. Någon som vill följa med igen? tror jag ska se den igen nämligen. 80:- är det lätt värt. så söta amatörer.

Mill kan ta sig, jag har fastnat för gott. Fått ihop nästan 3 sidor och kommer inte längre, det är ju hocke på tv snart. Vem kan fokusera då liksom?
Förkyld är jag fortfarande. buhu... Ta hand om mig. ömka mig, stoppa ner mig i en säng, koka te eller varm choklad, tyck synd om mig, läs för mig, titta på tv åt mig. Lid med miiig!!!

Puss