Diciplinproblem

Att skriva en uppsats är inte alltid så lätt som man kan tro. Det finns problem som obstruerar (ligger i problemens natur). Det kan röra sig om att kaffet är slut, det är för varmt, empiri som man vill ha går inte att få tag på. Kort sagt, det finns en uppsjö av hinder att övervinna. I dag är problemet hemmastudier. De är problematiska främst av anledningen att det ligger fysiska saker ivägen för papper och tangentbord...


Onda lilla katt! Komma och rulla sig över tangenter och hårar ner, spinna högt och vägra lämna mitt skrivbord. Jag lyfter ner, den hoppar upp, jag ignorerar, den lägger sig rakt över alla saker jag arbetar med. Gah! (dagens i-landsproblem)...

Puss

Mjäffs

Det är sol ute just nu. Personer som vet något säger att det regnar. Jag gillert! Det är väl dock troligt att det börjar regna lagom till att jag ska cykla till uni. men fu that.

Morgonen har börjat bra. Såg hastigt en notis i NWT om Alliansens skolpolitikoch hur superb den är... Då blev jag arg, orkade inte läsa mer tidning och klappade katter på balkongen istället. Jävla Björklund och Alliansen. Jävla NWT. Betyg från lägre årskurser gör att elever redan tidigt kan påverka sin framtid... Men visst gubbe lilla. Eller så kommer vi snart att ha horder med folk utanför soc och personer boende i busskurer. Mysigt med en levande innerstad iofs. Blah!

Annars är det snart slut på min tid som student vid KAU för den här gången. Lämnar ju inte universitetet (försök bara få mig därifrån) men förhoppningsvis är jag klar med studierna som heltidsyssla. Tycker verkligen inte om att lämna olika ställen och säga hej då. Kännns bra att bli utfasad genom arbete så att brytningen inte blir total.

Nu åter till presstext, mediearkiv, empiri och analys. Tjo!

Puss