SKAkvällen


Ibland så är det SKA på K6 som fördriver en lördag. Då har man det riktigt trevligt med heta personer.



Saint-Just

Saint-Just

Här är han, den gamle räven, bastarden, kalla det vad du vill. Hans tal som jag analyserar under dagarna.
Idag var en mysig dag. Bokrean var vild i och för sig, tre kokböcker och nattens barn. Fika med Stefanie där vi hittade Adam och två esteter bla Elina. Kortspel och kaffe tills Josef kom, Helena döck också upp en bit. Hem middag bunkern, Devil's rejects är en mycket sjuk film och Rob Zombie en sjuk man.

Wierd

Idag då, eller igår beroende på hur man ser det hela. Träna Madde vid 12, shake it! Oh, snacka ocm spridda åldrar, men hurtigt som alltid var det. Sen ner på en ångestfika på Rådhuset med klassen, hett som alltid, nu kan jag säääkert skriva 3 sidor i alla fall. Hem till Oskar och titta lite snabbt på curling med bröd, ost och soltorkade tomater. Mot mowie och attentatet mot Richard Nixon, ÅNGEST! Varför måste det alltid brytas mot sociala oskrivna regler? Jag mår alltid dåligt i de pinsamma situationerna, men bra film. Sen Score där jag, så klart, sprang in i Joakim, alltid torsdag, alltid score ;) Vidare mot Arena efter ett litet tag, det var ju studenttorsdag. Schalger var det också, så vi sprang in i Kicki Danielsson. LokalTV och allt. Pengar från csn post 24.00=Tequila, men tar man 90:- för en 6:a ger man upp och går hem vid 01.30, eller hem och hem, vi skulle äta men allt var stängt, ett samtal senare på väg hem och nu är frågan; plugga eller sova. Vill man se det man skrivit inatt imorgon? Kanske är det bäst nu... hmm

Dig up her bones

Vilken dag! OS hela långa dagen, Sprint med guld och brons, slalom, curling och hockey. Sverige, vackert ibland, men verkligen bara ibland. Försökte verkligen plugga idag. Jag har läst allt men vet inte riktigt vad jag skall skriva, har lite lösa idéer men inget som binder det hela tillsammans, saknar den röda tråden.
Stefanie hade lite kris med en nyckel och kom förbi en sväng, Vi tittade TV, dansade och blev godissugna. Om man går när man äter choklad går det på ett ut och man behöver inte oroa sig om någon vikt eller så. Vi sprang även in i ett monster, ett Johannesmonster. Det blir Dömle nästa vecka, torsdag-lördag. Om de inte ska ändra sig igen och dola, det vet man inte så noga.




Observera att jag inte varit ute på ca 4 dagar ordentligt och inte heller mött en människa mer än Madde för träning så mitt hår är lortigast, glasögonen fläckiga och jag är antagligen svettluktande :D Ah, studentlivet med OS.

No man can reign innocently

Varför har inte konsum eller ica struvor? Hockey igår, laddade upp med folköl, mascaponeglass, salta favoriter och ett granatäpple. Pisk mot Canade, men annat var väl inte att vänta direkt.

Pluggar idéhisotrian, tycker det börjar bli läge för en ångestfika ungefär nu. Jag vet nämligen inte riktigt vad jag ska göra. Har läst allt men vet inte vad jag skall skriva, och jag måste få ihop ca 7 sidor.

Harblivit redigt trött på poserande människor som bara följer den tillfälliga strömningen. Efterfrågan: mer naturlighet, mer självständighet, mer som man faktiskt är, om man inte är poserande ;)

Måste sluta slumpsurfa helgon. Blir alltid bara arg.

Muppen som förnekade förintelsen fick fängelse. Vad är det för sätt? Att förneka förintelsen är idiotiskt, dumt, ignorant, konstigt och fel. Men borde det generera i fängelse? Nej. Jag tycker inte det. Killen är redan utskrattad. Vad är det mer som kan generera i fängelse? Vilken historiesyn är det som skall gälla, vilken domstol är det som har kompetensen att bestämma vad som är korrekt historiskt. Att förneka förintelsen är bara konstigt och väldigt fel. Jag tror dock inte att en statlig domstol skall ha rätt att utdöma ett straff. Det finns många som förnekar förintelsen, skall vi sätta dit dem också? Skall vi sätta dit alla som ifrågasätter antalet som Stalin eller Mao hade ihjäl också? De som på ett eller annat sätt sticker ut från den gängse historiesynen? Vem är det som bestämmer hisotriesynen. Kunde vi inte bara sätta de som förnekar förintelsen på en liten påle och skratta åt dem och deras dumhet? Vart är samhället påväg, folk förnekar förintelsen och folk slänger de i fängelse för deras skumma åsikter. Men våldtäkt, det kan man komma undan med, och pedofili och tidelag och incest och ja... GAH!!!

Pain is temporary, glory is forever

I Fredags var man då på transaparty hos Tove och hennes länga av små rum. Isabelle, Daniel, Katrin, Pontus, Tove och jag. Det var fint. Jag blev Hitler :D med lugg och allt.



I lördags skulle jag upp 07.30 för att hjälpa Adam och Josef att flytta. min klocka pep inte, varför? Men jag vakande med ett ryck ca 08.10 och började klä på mig. Då ringde Josef och frågade om jag var klar. Han fick komma in och vänta lite, dricka en kopp kaffe och så. Sen bar det av till Rud, packa, Molkom, bära, Rud, mat, packa, bära, lasta, Molkom, bära. Mina armar är på semester idag. De har ont och vill inte vara med och leka alls. De gör verkligen jätteont i armarna. och musklerna slappnar liksom inte av. Är spänd hela tiden och kan inte slappna av.
Syster och Magnus kom på middag igår också. Alltid trevligt.

Nu skall jag tolka Saint-Just och Rbespierres tal före Kungens (Louis XVI) avrättning... mmm vilken söndag.

Partiledardebatt... Om borgarna vinner valet vägrar jag föda barn. Jag vill inte att mina barn ska gå i den skolan som borgarna förespråkar. Flyttar då till ett annat land som tillåter hemskolning. Jag vill inte att mina barn skall behöva uppleva betygspress redan i 3:an, inte behöva göra nationella prov och inte att de ska få betyg i uppförande. Jag tycker att det räcker med betyg från 8:an. Tyckte det var jobbigt som fan. Vill inte att mina barn skall bli sönderstressade. Nu är jag arg och ledsen. stackars alla barn och ungomar i skolan om de borgerliga vinner valet.

Mjugg, England och Cocktails

Ägnade oss åt en liten filmkväll igår. i bunkern på Porrdolmen med idéhistorikerna. jag hade trevligt, trots meningsskiljaktigheter.

Idag föreläsning på universitetet. Alltid lika charmigt med ommöblering och samtal. Hemåt, äta och träna med Madde. Pulspass. charmigt på sitt sätt men jag vill nog ha mer lite av allt. Ner mot Mowie och filmen Mot Väggen, tyskt drama. Grundhistorien var lite den samma som i andra filmer och inte helt svår att förutsäga men filmen bjöde på några små överraskningar och var på det hela en okej film. Efteråt drack folk öl och bowlade på Score, jag lärde mest Pontus lite dans. Vi planerade även ett coctailparty. ciggmunstycken i elfenben, annars får man inte komma! Gurksandwich och snittar, bentlys och glamour.

Nu är det dags för en lugn helg. kanske transaparty kanske inte. Lördag håller syster och Magnus på middag i sitt sköte. kanske i alla fall.

Nu är jag trött på att inte få sova. Imorse kom mödernet in och skrek om en sotare och om jag var hemma vilket jag inte skulle vara. Mamma åker till jobbet runt 07.30 så klockan lär ha varit innan det. Sen ringde fädernet från Sthlm där han var över dagen och skrek om den där förbannade sotaren. Först ringde han hem ca 57 gånger, men jag låg kvar i min varma säng utan planer på att låtsas som jag hörde telefonen. Min fader är dock sluug... Han ringde på mobilen som låg precis brevid mig. Gah! och nej, jag kan fortfarande inte släppa in sotaren. Det var den sömnen det.

Det borde ha resulterat i en abnorm trötthet hos mig, men ICKE! Så nu ska jag ta till det ultimata sömnknepet: KURSLITTERATUR!

By the way, jag har nu 20 godkända akademiska poäng. Idéhistoria A kan nu skrivas med på CV och andra dockument... vad nu det ska vara bra för? Jag har dock klarat min första universitetskurs! Värsta stolt.

Snattade från Cissi. Länder man besökt på en karta... Världen är onekligen stooor... Jag vill se allt, NU!!!
http://www.world66.com/myworld66/visitedCountries/worldmap?visited=MXBECZDKDEGRNOSEUKMYTH



Hat

    Ibland hatar jag folk som tycker fel, alltså folk som inte tycker som jag gör, exempelvis Anders.
http://www.vinniejones.co.uk
En liten hyllning till fioler, Vinnie Jones och Mean Machine. Sug på den! Alla som tycker och tänker fel!

Hjärtdagen

    Idag var då dagen 14/2. Började med att telefonen (hem) Ringde 05.00. moromor och morfar från Inidien som inte riktigt kunde räkan tidszoner, så de ringe tillbaka 06.50. Sen kom min bror in på mitt rum och skrek om någon salva och vid 10 väcktes jag igen. Den gången dock av ett mycket kärleksfullt sms från Cissi.Tack!  En bra start på en fin dag.
OSguld x2. jävlar vad jag skrek. var hes i flera timmar efteråt. Erkänner även att jag grät. Jag blir lite nationell ibland.
Dejt med Viktoria 16.30. sprang även in i Sebastian och Kajsa. Vi hittade heta nattlinnen på Cubus och skulle bara kolla nagellack och deo på h&m. Viktoria är dock en uppviglerska och det slutade med deo, nagellack, mascara, linne och väska. Träffade syster 18.00 på SF och filmen Min frus förste älskare roade och pikade. Underbart i Lövsitsen. Madde och promenad avrundade en av de bättre dagarna som haft datumet 14/2.
nu=sexinspectors och godishjärtan. Kanske middag? eller bara nattmacka. chipsen ligger rätt tungt i magen.

puss



Är jag bitter ska ingen få vara glad

Nej. verkligen inte.
Min fader, geniet, hade en kommentar till deet äckliga eventet imorgon(det är äckligt tills jag har ett lyckligt förhållande), det finns alla stjärtars dag, mors dag, fars dag, kanelbullens dag och gud vet vad för dagar, men ingen dag för bitterheten. En dag när det är legitimt att vara otrevlig och grinig. En dag när skiljsmässoantalet stiger och misshandeln ökar. En dag när alla får vara bitches. Vackert.

Universitetet idag, trevligt. Sen Stefanie, Adam och Josef. min far klippte sig lite och vi var en kortis till Molkom och OBS. mmm riskaka på OBS. allsång i bilen. Jag hes alla andra tinitus. Såg nya lägenheten 99% klar. Very nice, ohyes.

Tydligen så kan förlusten mot ÖSK förklaras med knark. Joakims expertutlåtande.

Commieparty

Commieparty

Fick den av Vikotria. Det är en fest som jag gärna skulle gå på i alla fall.  Commieparty!

Vissa har en dejt till Alla Stjärtars dag då :D en mycket het och sexuellt stimulerande dejt. prrrr<3 Har jag tur kanske det till och med blit 2 dejter.

Minne: Alla Stjärtars Dag på Skoghall med Tomas, Snickers och maskros :D eller, ja det var planen men tror vi tittade på hockey eller film :D

Undrar om det bara är jag som är tjock i huvudet eller om det är alla andra som är konstiga. Jag klarar nämligen inte av alla små oskrivna social regler som gäller (främst mellan personer av honkön). Alla små signaler, blickar, suckar och hintar. Jag kan inte uppfatta dem alla. Varför kan inte folk bara säga det de vill ha sagt rakt ut. Antingen tiga och då tiga på alla sätt och inte mygla med kroppsspråk, Eller säga precis som det är rakt ut och inte komma med små, subtila hintar om att något kanske möjligtvis skulle kunna vara fel. GAH!


Fredag forts.

Fler bilder från gårdagen

Mer klagosång. Mödernet, Fädernet och broder väckte mig imorse, inte med fågelsång och frukost utan med skrik och spring i trappor. De skulle åka skidor och pappa skulle bort med sin kör och mamma var grinig och Simon var grinig och pappa provocerande lugn. Varför, VARFÖR kan de inte tänka liiite längre. bara inte skrika utanför min dörr klockan 08.50 en lördag. Hade jag gjort det=död. mamma skäller ut mig om min mobil ringer 10.30 en lördag om Simon sover. inkonsekvens...

Haha. Klantarsel. jag glömde mina nycklar hemma igår innan jag gick ut. Johannes fel, om inte han hade kommit och tagit sina nycklar hade detaldrig hänt, Jag var tvungen och ringa hem till parenteserna 23.40. Oops! my bad.

Fredag

Det var väl ungefär såhär igår var. Vi började lite lätt med ett träningspass, jag och Madde. Sen vidare mot Kebabhouse, Helena, Elin och Stefanie. vi hade det riktigt angenämt, i alla fall hade jag det. Om man bortser från de fakta som framkommit om situationen mellan två vänner. Vissa borde inte få tala, i alla fall inte om sina sexuella fantasier. Vi bestämde oss för en färd mot annat tillhåll men utanför O´Learys hittade vi Martin som tipsade om HappyHouer på K6. Mot K6 och evigheten. det fanns dock en negativ aspekt av det hela, det var popkväll... Vilket märktes på tygen som hängde i taket och de städrockar från Polen som folk av någon anledning hade på sig. Ränkendal kom förbi och var väldigt onykter, han hälsade på Helena, sen tog han tag i mig och skrek: Det är ju du! Vad gör du här? och i de kläderna? Sen vinglande även han till evigheten. Vid 23.20 gicks det till bussar och jag traskade hemåt.

Nu har OS dragit igång på allvar. Idag har vi det helt underbara skriskåkandet 15.30. Vi ser även fram emot ÖSK-DIF i Örebro.

Nu skall jag rasa lite. Utegångsförbud för alla under 15 efter 23.00. Det är ett förslag som våra svenska riksdagspartier just nu har en diskurs om. Själv finner jag det hela absurt. Vad är det för omyndigförklarande av föräldrarna. 15 åringar kanske inte borde vara ute längre än till 23 men det är väl väldigt individuellt i den åldern. Vissa föräldrar kanske inte kan hålla koll på sina ungar, men borde det drabba alla föräldrar. Anledningen till förslaget är bland annat den ökade kriminaliteten hos ungdomar. Vi börjar närma oss USA-mentaliteten. Vi ser inte till VARFÖR ungdomar begår brott utan bara ATT de gör det och sen försöker vi hitta en enkel lösning på komplext problem. När jag var 15 skulle jag vara hemma runt 24.00 beroende på om mor eller far var hemma och vart jag skulle. Jag har aldrig begått ett brott (Nästan) och min bror är nu 15. Han är inte kapabel att hitta sin egen tröja när den ligger på en stol, han skulle inte kunna sabba saker. Visst finns det ungdomar i Sverige idag som kanske skulle ha behövt en lite strängare uppfostran med fler tydliga gränser eller kanske med mindre hårda gränser. Jag tror dock inte att lösningen på problemet är en statlig reglering av utegångstider. Utegångsförbud råder när det är krig eller katastrof i ett land, är det det våra unga människor är? Det finns en anledning till varför undomarna i Sverige idag är frustrerade, upprörda och arga. Varför de försöker förstöra mm. Varför skall de respektera ett samhälle som inte respekterar dem?


wiie

wiie
Titta på fjonghåret, mitt hår är så långt ifrån behov av viagra som man kan komma!

Idag var jag och Viktoria på staden, vi hittade Sofie och åt mat på Atlantis där även Robin dök upp. vi pratade och hade en djup diskurs om USA. vi drog en prallell om att USA ägnar sig åt snadlåde-mentalitet, ex: "du rasade mitt sandtorn så då rasar jag ditt". en mentalitet som kan apliceras inte bara på USA utan även människor. Ingen tyckte om USA och vi diagnostiserade landet till det barnsligaste i Världen, Har man Arnold som guvenör är det väl en sak, men killen har pselat i Conan Barbaren. han har den största pungpåswen i världen! I alla fall. jag tyckte att USA var ett bokstavsbarn (ADHD, Damp) Sofie tittade på mig och sa: ja? så klart, det heter ju bokstäver, USA. hihihi. jag och Viktroia fick psykbryt. jag grät och Viktoria svettades :D:D

Atlantis

Well well, Igår hurtade jag och Madde så nu har jag stjärtvärk. Friskis & Svettis skadar mig >.< Sen hade vi en diskurs med min fader om Mohammed-bilderna. Bio nästa pengis! Brokeback mountain. Snart fredag och mysmiddag med östrogenfolket. Varför, VARFÖR har Glada Ankan slutat med den underbara texmex-buffén? det är en bra fråga, de sa att det inte lönade sig och att de haft den i massor av år. Hur kan något så underbart inte löna sig? Gah!

Biljard på Score. Fascinerande. jag spelade bort pengar i en pokerautomat! hehe. lite biljard, öl och bowling. Katrins lösgodis satt där det skulle också.



Sista Kåren

 Igår var det alltså dags. Lördagen i februari då den sista Kårenfesten skulle äga rum. Förfest hos Madde med Agnes och Stefanie. Vi kom till kåren runt 21.00 för att vara på den säkra sidan. Vi satt vid ett bord, drack en öl, hittade gratis mat, träffade Katrin och Tove. Vi tittade också på ett av banden som spelade. Kan dock lungt påsåt att jag har haft trevligare kvällar. både på Kåren och på andra ställen. Samtalet om materialism kontra idealism var i och för sig både intgressant och givande. Höjdpunkten kom väl när jag började blåsa folk. Jag upprättade vägtullar på Kåren och krävde folk på pengar då de passerade, de betalade! Fick 17:50:- i kontanter, otaliga små danser framförda och en hel del öl. Jag och Madde passerade Mohammed och Grönt och Gott där vi åt rullar, madde kebab och jag Falla fel. gott men starkt, sen hem och sova.

Nu börjar tiden rinna ut. på tisdag ska jag redovisa boken. jag har läst ca 20 sidor av 80... Jag måste fatta det också och redovisa för det. så nu skall jag hämta det engelska lexikonet och läsa tills klockan blir runt 19.00 och jag och Madde ska ner till F&S på KiBalans.

Jag vill göra någonting kreativt, jag har ett behov av att skapa. känna makten över materialet och slutprodukten.

De senaste dagarna

I onsdags tog jag bussen mot Katrins hus med dippsåser, rödvin och badkläder. Vi åt, drack och inväntade badtunnans värme som dock lät vänta på sig. men när vi väl hoppade i den varma badtunnan var det mycket trevligt. Vi hittade också en stoor glasfalska med hjortronmäsk i Katrins källare som vi hävde i oss. Det var nog det äckligaste jag någonsin känt lukten av och smakat på. Icky! kom hem runt 04.30 efter en stilla promenad som slutade med ett samtal om Israel-Palestina med den blåaste mannen Magnus.

vaknade 10.00 och började packa, tyckte mig ha god tid på mig, tåget mot Hallsberg skulle inte lämna Karlstad förens 15.23... eller? kommer på att jag ska vara framme 15.23, kollar biljetten tåget går 14.06 tittar klockan: 13.30 inser att det är tight för jag är endast iförd morgonrock. Men jag hann till tåget, kom fram till Hallsberg och fick se Cissi-lägenheten, sen sprang vi mot tåget från Hallsberg och missade det precis. gah! tågsnubben såg oss springa mot honom men nej då, han bara skulle köra. så vi fick ringa på en konstig telefon och fick nya biljetter gratis. Mot Vagnhärad! fram kom vi och folken träffades. vi åt mat hemma hos Karin och åkte sedan till hennes folkhögskola. mycket trevligt. vi åt pizza, tittade på riket, träffade linda, hittade Lisa, handlade på ICA och målade. ÖSTSTATSHORAN! konst är subjektivt.

snart sista kåren, ever. sorg.