Vuxen

Nu börjar det dra ihop sig för flytt. mitt rum är lådor och damm.
Ett annat tecken på att man är vuxen är att man nu måste jobba hela sommaren för annars blir det svårt att betala hyran. Har ju 12 månaders då. Så min familj får klara sig själva på semestern i Grekland i sommar. Blir lite mastigt att leva på bara 4 veckors lön som man får i augusti. Men de kan räkna med att få med sig en fin taxfreebeställning, nu när de reser inom EU och allt ;) Jag ska ta mig en egen restresa eller linande i augusti precis innan skolan börjar :) någon som vill med? Annars får man hoppas på en fin sommar i Sverige. det har ju faktiskt hänt förr... någon gång...
sommar. mmm sommar
picknick
fotboll barfota i gräset
segla
bada
grilla
fatöl special i gräset
bandaren
festival (det var länge sen)

sommar nu!

ingen jävla vår/vinter/höst-mesyr

riktigt hederlig svettsommar
så jag kan koka bort på jobbet

puss

Riv hus 21

Okej
Stats B eller ja, stats 2 som det ska heta i det europeiserade Swädän
eufori är väl närmast vad jag kände inför djupare kurser och hemtentor
mmm inte en a-kurs
mmm hemtenta
men neeeeeej!!!
Hemtenta kräver mer lärartimmar att rätta än vad en saltenta kräver
och efter som hus 21 har tagit våra pengar så blir det ingen hemtenta
Inte bara så att vi knappt har några föreläsningar
(de skriver med Naders Borgs besök som föreläsning)
nu ska vi antagligen göra en saltenta IGEN!!!
Jag orkar inte mer salstentor
jag vill bara ha en hemtenta
ska det vara för mycket begärt?
bara en liiten analys
en liten en
bara inte korvstoppningsinlärning

yyyyynk!!!
skulle läst idéhistoria C istället...

muttermutter

Allt det ljuva med statskunskapen blaskades ner...

Riv hus 21

ge mig en hemtenta


och en bit choklad

och en tvättkorg


men mest choklad


puss

Bio

Spontanbioed familjet i aftonen
Arn den gode och präktige skulle beskådas
Filmen inledde oerhört starkt och lovande med intro av Hans Villius
Vad kan inte bli bra med den mannen med?
ujujuj
Sen gick det ner
Sen kom hästen
sen gick det ner
sen kom Saladin
Sen blev det solnedgång
okej film.
Lite lång och seg
utraget intro med kort klimax tyvärr
men med Villius går allt!
Villius

image333


Puss

Räkan

Eller Omatica som hon egentligen hette... hette, ja. heter inte längre. springer på oändliga fält med hela fina knän och vakar över sitt nya lilla föl som lever livets äventyr utan mamma.
Syster och jag åkte till Orust imorse för att säga hej då.
Det kan vara en av de jobbigaste saker jag sett i mitt liv
För jag tittade
Studierna lagda åt sidan
Ser inte mellan tårarna
hon bara föll ihop, tittade sig omkring, viftade med benen och var borta

Räkan

I'm going back to the stars

fega lilla räkan med den sötaste nosen

livet... ja.

syster <3


orden saknas mig


Hej då Räkan


puss

Jag blir så arg

Så skulle man trampa ner på stan för att proviantera inför helgens backanal i skogen samt hockeyn på lördag, stannar rutinmässigt vid Swedbank för att kolla kontot. Visste att jag borde ha ca 500 på kortet för att inte överkonsumera, men neeej då. en skuld på 1038 är vad jag har. SKULD!!! Jag brukar i nödfall ta ut en 100lapp när jag har typ 4 kronor och får en skuld på 96, men 1038!!! det var det fräckaste. Jag trampade hem igen med mycket arga steg, MYCKET arga! ringer telefonbanken för att kolla, de säger samma sak, loggarin på internetbanken och kollar och inser vad som hänt. NOVAIR ÄR DE SKYLDIGA IGEN!!! först försenade flyg och nu har de dragit taxfreespriten typ 523589 dagar efteråt. När jag kollade mina konton när jag kom hem från Vietnam stod de att de redan hade reserverat pengar för taxfreespriten, men tydligen inte!!! Jag är arg, oh så arg. nu måste jag ner på stan igen i morgon (det har jag ju tid med) . Jag msåte dess utom betala en avgift på 75 spänn. THIS MEANS WAR!!! Swedbank is so going down!ge mig mina 75:-!


grrrrr


puss

2007

Januari inleddes med jobb och plugg. Caféjobbet var trevligt. besök av Stefanie och Jocke med jämna mellanrum för utfodring. Stats A avklarades. Ankan visiterades, Vampfest som substitut för allas bortfall på nyårsfesten. ah, tiderna var ljuva. Nek A påbörjades iofs vilket skapade ack så stor ångest i början.förfester hos Madde och Oskar frekvent förekommande. Stickning med Viktoria (vad hände med det egentligen?)
Februari inleddes med Kravall på Bunkern med märkessyning och förfest hos Karin (vad gör du nu? är du i USA?) Förmöte om ngt i framtiden rörande Gotland. Ångestpizza med Stefanie efter vild förfest hos Madde och besök på ankan. Mowie som sig bör, fester på odlingsberg (ack ljuva odlingsberg!) Påbörjade teorikursen på körskolan. Lyssnade på Lars (mannen myten legenden) iGläntan. vild fest hos Pontus som mynnade ut i vild skridskoåkning vid pass 05.00 på morgonen. Soparanos inleddes även.
Marsstartades med slalom i Hovfjället (iiiih skidor) ännu mer ankan och en mikrotenta som slog alla med häpnad. Madeleiene och jag är obesegrade ännu. SFS förmöten allt tätare. Utflykt till Holmen 16 mars med premiärbad i Vänern. det ni! vatten är överskattat och Harrys är galet. Say no more. Jens Holm på besök från stora världen. Hockeyn brakade åt helvete. WTF! Körlektionerna drog igång på allvar. <vårdjobb söktes inför sommaren på CCC och att fylla 20 var stort bara det med en av de bästa födelsedagarna ever (rosa tåta!)
April Inleds med barnlek hos scouterna, vindricka med agnes som resulterade i piercing i naveln. Val till FUM (vilket val!) Mamma och pappa åkte till London. Valdebatt i Gläntan, RENT med syster där Adam skakade rumpa utan dess like. Socialistisk sångkväll som vi talar tyst om och fest hemma hos mig. 14/4 2006 <3 En natt som ändrat resten av tiden mer än mycket annat. SFS fum på Gotland (ett eget kapitel) Makrotenta kort inpå jag fortfarande inte vet hur jag klarade men tack Melissa! Västeråsbesök med vild tågfest och fint samtal som tog fram saker inom mig som jag trodde jag dödat för länges sedan. Party hos Håkan där cykeln dog RIP cykeln! Lotta då! Valborg vildhet i sig.
Maj med förstamaj tal på torget. Jessica besökte staden och var klart på Ankan, vi dansade lite utanför ;) Judit försvann, jag med, ingen visste vart. Filipstad pff.Kåren hit, kåren dit, fum, demokratiutskott mm. Ny cykel köptes. Anakn med Madde och Melissa (jag skulle ju inte med) Schlager i Molkom.Grillfester toeriprov för körkort och ett möte om Island. Faddermöten inför hösten. Katrin drog till island. Halkbanan och plugg inför utvecklingsekonomin med madde och melissa.
Juni påbörjades med fotbollen Danmark Sverige, jag skrattar ännu. Jobb inför sommaren? ingen som vet, panik! TETredovisningar, sommarfester. VSFfest bunkern, bad erik, stefanie, judit. Vårt sluga badställe där <madde, stefanie judit och jag hängde. Jobbet löste sig, hej kvarnberget!Stefanie blev 20. Folk tog studenten. Jag fick åka motorcykel och blev kär. Jag rymde i en rosa pyamas på vilda äventyr. Vart har jag gjort av min moral och min klass? Överlämning med kåren på Fryksta vandrarhem. Jobb, jobb jobb. Träna i mariebergsskogen, spela spel hos Stefanie, Teater i Sunne med madde där jag körde vild bil på lerigt fält.
Juli inleddes på Island. Hem kom jag och bodde hos Stefanie när erik och robin körde ihjäl sig i Europa. begrava sig i jobb fungerar alltid. Tacosvull hos stefanie, skåne snabbvisiterades. Uppkörning avklarades och körkortet är mitt! Harry Potter kom ut. mer skåne, jobba och påbörja projekt nollevin 2007 med madde i källaren. seglade lite.
Augusti flyttades håkan och madde samman i HagaTomas fest på BMB hej Gustav!Lollipop kom till mig!ÖB med stefanie, rolf och johannes, Bilen dog på äventyr mot bergvik, tack björn för hjälpen. Madde fyllde år med party, målade om teaterlokalen. vinprovning på campus, rättskunskapen inleddes och så även nollningen.
September nollning. Ensam mamma söker drog igång med Judit. Planer för höstens 50-årsbaluns. tove kom till oss i Haga, TbCOL påbörjades. Supersugen på bio hahaha.Erotikmässa ingen ville följa med på :( ELSA avlades!
Oktober mammasfest 24/7, ångest, mowie. nudelutdelning i gläntan. lollipop sjuuuuk :( Tacksittning K6, hetast! Ankan lördag, Fotboll i Degerfors, vilket äventyr! dr Bombay!
november tenta woooha! Madde och jag, say no more. Mammorna gjorde sina val, Stefanie kräktes 24/7. Nöjes för ovanlighetens skull, utan jacka kan man inte komma långt.Girls night out hos Madde. grannarna fortsatte att bråka, även hemmafruarna. mekade med bilen, macho man! Dia Psalma på ankan is the shit, iaf så spontant, I like! pepparkakor bakades
december var ju nyss men men, lussekatter, ankan, packa vietnam, Julsittning, Pontus flyttade, Rädda judits lägenhet, jobba på Scala, Fikor in absurdum med knäck.  Folk och försvar, Julbord på k6, jul bord på kåren, julbord 24/7. Syster och magnus hej då. Alicia kom hem från Nya Zeeland! Hejdå alla! vietnam.

2007. så var det helt enkelt. eller, ja det var ju en hel del mer. men den stora bilden.

Nyårslöften höll jag bara ett av. Dett ytligaste och minst viktiga. jag är ju bra. Skriva nya och ta dem med större allvar? ja.

Nu ska jag snart på möte med det vegetariska kollektivet jag kanske ska flytta till. spännande värre.

puss

Lördagen

Somebody ordered too many drinks last night
Somebody reckoned dancing on the bar's all right
Somebody woke up next to someone else, thinking
Some people thought about killing off themselves

Oh, Lord! Forgive me them Saturday nights
They'll make you do things you'll regret for the rest of your life
And Lord! Forbid them glimmering Saturday lights
And tell me I am not me on Saturday nights

Who was that girl who shouted: This one's on me!?
Who was that girl who dropped her drink on a celebrity
Who was that girl who fell asleep under a tree, singing
Who was that girl, I know for sure it wasn't me

Somebody promised she would stay in the next week
Somebody dropped out of the house just to take a peak and
Somebody reckoned well just one drink that'll do
Somebody's evil twin said: well, let's make it two

Hello Saferide Saturday nights


det var väl ungefär det.

ordningen återställd. Ankan finns kvar. Jag finns kvar.

trots den förhatliga snöstormen jag fick ta mig igenom för att komma hem mer eller mindre bärandes på min cykel. trots allt...

puss


Sverige

Jag hatar Sverige.
Mest hatar jag Stockholm och Apollo
god damn it!
Jag älskar Vietnam
okej, jag är lite bitter och trött. har rest i två dygn utan ordentlig sömn
levt på ostbågar och mackor
Flyget från Ho Chi Minh City blev fyra timmar sent, ingen fara med det. Det innebar iofs att vi missade vårt tåg från Sthlm till Karlstad som skulle gå 22.10 men shit happens.
när planet väl landat fanns det representanter från Apollo på plats, de hade fixat en massa för de som skulle med andra flyg till Oslo och köpenhamn, men för oss som skulle med tåg hänvisade de oss till SJ disken i Skycity på Arlanda. Klockan var 23.40 vi hade flugit i 12 timmar. Vinglade mot SJ disken somvar... OBEMANNAD! HELA J***A ARLANDA VAR OBEMANNAD!!! Fanns inte ngn personal alls utom städare och tullfolk. tack för det. SJ:s automatiska biljettautomater fungerade inte heller. Att vi sprungit runt på skycity gjorde att vi missade flygbussen till Sthlm C. vi lyckades ta reda på att det gick ett tåg till karlstad 06.15, men om det fanns biljetter visste vi inte. ringde rolf som meddelade att säfflebussen inte har nattbussar till karlstad, inte heller Swebus har det. baaah. Efter mycket om och men kom det iaf en flygbuss som tog oss till Sthlm C. men när vi väl konm dit med 5578 kg bagage så var DET FUCKING STÄNGT!!!! det kunde ingen ha sagt ngt om? Det enda som var öppet var 7 eleven. Mormor, morfar, bagage och resten av familjen fick nu alltså spendera en ansenlig mängd tid hängandes där med fulla stockholmare. som tur var kom det en taxigubbe och upplyste om att Cityterminalen öppnade 03.30 yeah. när vi väl kom in dit lyckades vi boka biljetter till tåget 06.15 och är nu äntligen hemma. jag har sovit 5 timmar på över två dygn. jag är speedad som en hamster på uppåttjack. det är 14 grader i huset. jag kan inte sova, jag skakar. jag ska skälla ut ngn, vet bara inte vem. men det är inte ok att min mormor och morfar på 70+ behöver spendera natten på stockholms gator pga orsaker de inte rår över! morfar har jätteont i höften. flyget poå 12 timmar var nog. (speciellt med en arg tjock man och 5 magsjuka personer som spydde ner hela planet) allt med vietnamresan gick bra tills vi kom till Sverige. och det här ska vara en välfärdsstat? ok. dagens I-landsproblem delux. men ändå! Jag hatar stockholm.

okej. jag är mest trött och jättefrusen.
jag gillar Sverige. egentligen. ibland i alla fall.

okej. jag har saknat Karlstad lite, eller mest folk så klart.

stockholm pfffft

puss och hutter