Ursäkta!?!?

Så har man då gjort den därnia tentan och kan nästan börja fungera som en människa igen, återgå till "rutinen". Eller ja, julen kommer ju med stormsteg. Jag är faktiskt lite arg, igen, för ovanlighetens skull.

Jag är arg på män med en världsbild så sned så man blir yr
Jag är arg på affärerna som tyckte att skyltsöndag skulle vara i söndags. DEN SKALL VARA PÅ FUCKING FÖRSTA ADVENT OCH HÖR SEN!!!
Jag är arg på tentan jag gjorde idag. 3 timmar har man på sig, lungt tycker jag, sitter inte mer än 1.5, max 2. men när man får en tenta med 8 frågor med hemtentastatus, då känner man sig lurad.
1. Delkursen handlar om jämförande politik. (a) Vad ser du för möjligheter respektive problem med att ”jämföra politik”? (b) Vad lämpar sig att jämföra respektive vad lämpar sig inte? Använd tillämpliga delar av kurslitteraturen för att besvara och diskutera frågorna! (2 p)
2. ett lands valsystem har ofta avgörande konsekvenser för landets partisystem, a utred hur detta förhållande ser ut, och b ge några konkreta exempel!
5. beskriv Japan
6. Beskriv Kina
och så fortsatte det. typ 2 poäng per fråga!!! VAD BLIR DET LIKSOM!!!

EUmannen ställde den lilla tvåpoängsfråga om EUs institutioner, deras makt, deras arbete, deras struktur. TACK!!!

Sen har Björklund tattat sig igen, nationella prov i 3:an... inte gymnasiet utan LÅGSTADIET! vad gjorde man i 3:an liksom? målade och pysslade!!! typ. Men jag är en konspiration på spåren. Högern är ju välutbildade akademiker, borgare, företagsledare, jursiter mm, men idag kan ju "slöddret" utbilda sig. OH VE ACK!!! lortigt! MEN! om vi gör så att alla blir nervvrak av betygshets vid 10 års ålder, då går de yrkesförbredande på gymnasiet och förblir arbetare 4-evah!!! Mkt slugt Björkis, men jag slugade allt ut dig där. muhahahahaha! IN YOUR FACE!!!

vet inte om jag är arg på ngt mer, nu när jag har börjat rasa lite här...
ja, det vanliga då kanske, krig, USA, AIDS, Svält... Nazister, fascister, dömande msk, sura kommentarer man får utan en chans att försvara/förklara sig, damm... ja.

puss

Alias

Alias

Jaha, så var en epok av mitt liv slut, hur kan det gå så? hur kan det vara så? Vem har rätt att ta bort min rutin, en tingest som varit med mig i 5 (!) år. När jag var 14 började det hela. Ibland orkade jag se, ibland spelade jag in, ibland fick pappa spela in, men jag tror fan jag sett nästan varje avsnitt av Alias. missat några har jag nog, men har på ngt sätt lyckats se de allra flesta. Hur förutsägbart blev programmet? jätte! men denna anakronistiska serie med Rambaldi som Lenoardo DaVinci och samtidigt de senaste tekniska pryttlarna. Så amerikanskt men så bra. Det har varit med mig genom de farliga tonåren och tagit hand om mig. Vem ska ta hand om mig nu, tisdagar 22.35-23.30? TV4, det har ni inte tänkt på, va! vem ska ta ansvar för mina handlingar mellan dessa tider nu? INTE JAG! Hur rationellt är det här egentligen, INTE ALLS! men visst, visa sista avsnittet, jävla USA, producera slutet. bara gör det, MEN JAG TVÅR MINA HÄNDER!!!
Tackar vet jag hem till gården. det tar aldrig slut i alla fall.
svikare.

backstabber!

ska köpa boxar med serien och fortsätta varje tisdag. INGET får rubba MINA cirklar.

puss på alla utom USA och TV4

fnys!

Köttben?

karin

Och i serien; mina vänner är snyggare än dina vänner, det är därför dom är mina och inte dina!, har vi idag kommit till padadaaaaaaaaa: KARIN!
Karin är en människa i typen kvinna. Karin är estet ända in i själen och kommer från Hölö, Södertälje. Karin är människan man stöter på när man är vilsen och ska åka till Thailand i 4 veckor och bara har med sig Johannes som enda vän. Då ser man i andra sidan av den stora lokalen, där förmötet hålls, en annan vilsen själ, som, vid tillfället, också gillar broder daniel, stjärnor och ung vänster. Det är då man blir räddad av en varm människa och frälst av Bitch Alerts ljuva musik. Nu är Karin i Malmöu och konstar sig. Men Karin är alltid Karin, så vi ses på en festival till sommaren.
Eller som Karin själv citerar
”FOR ME,
LOVE MUST BE UGLY,
LOOKS MUST BE DIVINE
AND DEATH MUST BE BEAUTIFUL”


Sen till mysteriet med Alicias köttben, vem är människan, och vad vill han/hon mig och Alicia? Konstigt är det i alla fall. Berätta för oss. Vi blir förvirrade :*

BJÖRKLUND!!! Nu har du gått för långt. förbjuda de skolor där eleverna har majoritet i styrelser för attt elever inte är redo för ansvar! hur tänker du då när de ska vara redo för fler betyg i tidigare åldrar, men med och bestämma om sin egen utbildning och sina lärare, nej det kan de inte. GAH!!! Jag hatar uppriktigt den "mannen" Jan Björklund, my ass.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1048078

Puss

What a weekend



Först är det Johannes, som av ngn outgrundlig anledning tror att han är cool, han har iofs en Schwarznegger-tshirt och palestinasjal.. men, han är ju Johannes liksom.
sen kommer Imelda som ska åka till USA. ONT! Men här har hon sin fina mössa och en sluuug min.
Judit och Oskar partyppl som alltid. Vem vet vad för slugt de har planerat egentligen. ngt är det, de ser alldeles för nöjda ut.
Sen åkte vi bort från Campus (vem gillar campus liksom) och skulle äta mat. Hungern rev! Falafel och Kycklingkebab från Grönt och gott. Vi träffade pösliberaler inne på grönt och gott och debatterade Björklund med en mupp. Allt en lördagafton runt 02.15
Sen skulle daniel åka tll Moldavien med en buss 05.00, så vi skulle vara vakna och vinka av. Jag skrev ett mycket fint brev i flera delar, och med bilder! Pontus bidrog med lergöken och folkölen, inget skår 3,5:or... eller jo, allt slår öl. bläch! Observerra den fina vänthallen som är en barrack. Alla med på bilden i slutet tack vare självutlösningens fina princip. Alla sjöng även klassikern I'v been looking for freedom, Pontus lyckades ta ut den på lergöken. Daniel, visade det sig vid 04.57 när vi gömde oss bakom en soptunna för att hoppa fram, klev på bussen i Grums. så presenterna fick åka med bussen från Karlstad och vi fick sjunga i mobilen. shit happens och det är tanken som räknas!

Igår följde jag med min fader på träning. han hade fått gratisbiljett till friskis. Vi hamnade på medel station. det var djur! som min bror skulle ha sagt! Sören leddedet, SÖREN! djur! Han är mannan som har hållit i intensivpassen alltid! det höll på i 75 minuter och var bäst! jag är fast! ska gå dit tidigt nästa gång så jag är garanterad en plats. De tar inte emot hur mnga som helst och jag MÅSTE dit. Mamma med. och madde. mmmm Stationsmedel

Ikväll är det vsf:s åsmöte. spännande. Är jag eg med på vsf, finns det ngt annat jag borde satsa på? bwah. nu kör vi
sen jobb imorgon och onsdag. Marie slutar=pengar till mig! :Ddet är ju jul snart så :/ synd att det är tenta snart, annars kunde jag ha jobbat mer, mer MEST! dhafgkzhglzal $$$$$$$$$$$$$
hm. ja, socialism?

Nu åter till Japan

Puss

Mjawoll

47216-12047216-11947216-121

Bwahahaha. KATTER! mot katthemmet och evigheten. lekte med Viktoria igår och träffade Texas. nu MÅSTE jag ha kittycat.

Snodde av Viktoria <3
1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn’t make sense. NO CHEATING!


Will it be ok?
Bitch Alert - God doesn't like me

How are you feeling today?
The Verve - Space and time

How do your friends see you?
Mad Sin - Underground
hehehe

Will you get married?
Mad Sin - Rebels Undisguised

What is your best friend’s theme song?
National Teatern - Men bara om min älskade väntar
OMG! aaaaw

What is the story of your life?
Liquido - Narcotic
o_O

What was high school like?
Cardigans - Communication
(fortsätter med listan snart. Måste lyssna klart på den bra låten)

How can you get ahead in life?
Bitch Alert - Waste you dreams

What is the best thing about your friends?
Hello Saferide - Loneliness is not better when you're alone
OMG

What is today going to be like?
National Teatern - Ute i kylan

What is in store for this weekend?
Björn Afxelius - Älska mig nu
hrmmm....

What song describes you?
Cornelis Wreeswijk -Nudistpolka
STFU!!!

To describe your grandparents?
The Doors - The Ghostsong

How is your life going?
The Doors - Roadhouse Blues (Live)

What song will they play at your funeral?
Cheap Trick - I want you to want me
hehe

How does the world see you?
Björn Afzelius - Don Quixote

Will you have a happy life?
Ramones - Sheena is a punkrocker
HELL YEAH!

What do your friends really think of you?
Cardigans - Explode

Do people secretly lust after you?
Aqua - Turn back time
(Jag ser det som ett godkännande av blonderat hår, kortkort, stayups och kängor. oh, I miss it too :* 16!)

How can I make myself happy?
The Verve - One day

What should you do with your life?
Bachelor girl - Buses and trains

Will you ever have children?
Misfits - Mars Attacks
bwahahahaa

Puss

Torsdag

47216-118En dag gickjag och Stefanie på en liten spatsertur i stadsparken. Vi drack kaffe på en parkbänk som hennes mamma hade gjort och läste Metro. MYS!
47216-117På Kvällen var det mowie och
 fest. Oskar hade en hel del förhållningsregler. På förekommen anledning, och visst blev det en av de trevligaste kvällarna. temat var 60-tal och skivor studerades in absurdum för att vi inte skulle råka lyssna på ngt från 1970. The Who, Doors, Beach Boys, Beatles, You name it!  Jag fick adoptera ett litet djur också. Det har blivit misshandlat av  brevbärarfascisten men nu har jag räddat det och det sitter på min bokhylla och myser för sig själv. En hel del massage blev det också. mkt trevlig abend.47216-11647216-11547216-11447216-113

From Paris

47216-111

jag tänkte att jag skulle vissa lite smakprov från Paris. Det började med att jag och mamma nästan missade flyget. Det kom ju, oh ve och fasa! , SNÖ!!! SJ lika förvånade som varje år, "va? kom det snö! I år IGEN! tänk, den som kunde ha förutsett det. Snö. ja man säger då det. Här i Sverige. kooonstigt" JÄVLA SJ! det har varit snö i SVerige vid oktober-november sen istiden!!!GAH! men fram kom vi, och Paris var underbart! Eiffeltornet, Louvren, Notre dame, Musé D'Orsay, Les Deux Magos, Mont Martre, Moulin Rouge och liiite lite shoping, men bara lite. Paris! Tillbaka jag ska. Då kanske lite mindre turism, mer shoping och cafésittande i timmar. När åker vi?

Puss