Så det så

Och efter en natts mycket dålig sömn släpade jag mig upp 05.45 och kände, jag vill inte gå till jobbet, men iväg traskade jag och så fort jag kom in i lokalen och träffade folket så blev det mycket bättre. Folke som jag jobbar med är så roliga och sköna personer. Bevittnade i en konflikt med facket och uppvigling av arbetskamrater bland annat. Så fint och så roligt. Nu är det sommarsol och då är det bara ett ställe som gäller, Kvarnberget!

Passade även på att ta ett litet kvällsdopp i Mariebergsviken, förvånansvärt varmt och skönt.  Det gick till och med att simma en liten sväng :)

Snart dags för Don Quijote irl. Nu jävlar....

Annars lite lätt typiskt att man börjar jobba samma vecka som solen återvänder och gör allt soligt och varmt... MEn men. Imorgon blir det Kil en sväng (separationsångest delux) och torsdag är det ju fotboll :)


Puss

Ynkedom

Jag börjar jobba imorgon. Jag vill inte. Fast det ska bli skönt med lite struktur på vardagen igen. Har ju liksom förslappat mig de senaste veckorna men gud så skönt det har varit. Nu åter till gruvan och mina pensionärer. Ska ju i och för sig bara jobba 4 veckor i stället för de vanliga 8. Därför hinns Skåne med i en vecka en fastival i Karlskoga biltripp till Trondheim och lite annat smått och gott. Tydligen ska det bli fint väder till veckan. kul det när man jobbar 6 av 7 dagar men bättre sol än regn när man ränner på berget.

Söndag som släpar sig fram vissa dagar säger poof och är borta andra är segare. Snart en liten kollektivpromenad i det gröna. Måste aktivera oss. Sofforna har blivit lite väl insuttna de senaste dagarna. Midsommar har tagit ut sin rätt. Men det är så det ska vara.


a working class hero is something to be...


Puss

Sommar

Ikväll är det dags för traditionsenligt midsommarfirande hos mina föräldrar som passande nog har dragit till Torsby. Vi började med ett gäng på 5-7 personer när det sovs bakom soffor och spelades spel vi fortsatte till ca 10-12 personer och mängder av mat. ikväll beräknas 20-25 personer och vad som händer... det vät jag inte. Men jag vaknade 09.00 (GHEDL!) speedad som en 3 åring på 7 kilo socker. Folk och glädje! :)


Puss