Tisdagen

Idag är det tisdag.
jag har aldrig riktigt gillat tisdagar. de är.. så menlösa på något sätt.
har aldrig hänt något spännande på en tisdag
eller så är det trauma som sitter i från när jag spelade klarinett
tror jag gjorde det på tisdagar
men idag har varit en fin tisdag
upp 07.30, frukost
diska köksfläkt, skura ugn, tvätta tvätt
ni vet, sånt som alla går upp för att göra vid 07.30 när man är ledig ;)
resten av dagen har spenderats i soffan.
tittat OS (mitt liv är över)
tittat film
allt akompanjerat av sanna, adrian och hermes.

tänk att det bara krävs ett par timmar i en soffa för att hela borde i vardagsrummet skall se ut som om det vore härjat av hela den amerikanska armén. Det är ju helt otroligt.
tidningar, disk, kaffepulver, koppar, kaksmulor, dressingflaskor, vattenpölar, papperstussar, juckakulor, mobiler, snus, skivor, headset, ja allt man nu kan tänka sig behöva när man är tre människor med fritid. ujujuj.

men för att inte helt vanära min lediga vecka så skall jag imorgon dag ge mig ut på böljan blå. till havs, till havs! Piraten i mig river, sliter och argh-ar. nu skall höststormen tämjas, den är ju här alldeles för tidigt och behöver lära sig ett och annat. hrmpf!

Puss

räjny

ja, det pårlar och skvalar från himmeln idag
kul att jobba
igår klarnade det ju liksom upp på eftermiddagen
det kanske kunde ta och göra det idag också då.
bara två dagar kvar. ikväll och imorgon.

imorgon är det fäst.
jag har sett fram emot och planerat. ^^
jag ska klippa mig så kvällens dam inte behöver skämmas för sina vänner
jag må va ovårdad i mitt språk, men mitt hår skall jag nog kunna få fason på!

jag är trött
jag var uppe tidigt för att fixa saker.
jag har nu fixat saker
det är en så fin känsla som sprider sig när man har fixat saker som har legat och släpat ett tag och bara gett en dåligt samvete. det tar inte lång tid att fixa det, men det blir bara inte gjort. men nu är nästan allt gjort.

hehe jag har en lömsk present på g. hoppas bara allt klaffar så den kan överlämnas imorgon >.<

mitt ljus i mörkret: nya IKEAkatalogen. prrr. need. all....

puss

IKEA my ass

Nu är den äntligen här, som jag har väntat, längtat,klagat och drömt. Men nu står den här, uppmonterad och klar, min sängram. Svartbrun, Hemnes, 120 cm. Den kom i måndags, jag fick beställa den från Internet för de fick fan inte in den i affären. 500:- i fraktkostnad, men den kom. Då saknades ju självklart skruvar, men Adrian hade skruvar till en dator som typ passade och jag orkade inte vänta. I tisdags var jag mamma och stefanie med elsa på IKEA, då fanns så klart min sängram inne. 500':- jag gärna hade gjort annat för. men men, nu är den här och klar. bara att inviga ;)
Ja så kan det gå när IKEA är i farten.

Igår var jag syster och mor på packmodesturnén i Kil. Uno Svenningsson, Ronny Eriksson, Staffan Hellstrand, Idde schultz med Anna (kommer inte ihåg efternamnet). Det var riktigt bra. Fick signerade skivor med Staffan <3 extranummer så klart lilla fågel blå, under ytan och andra hits sjöngs också. mycket fint.
hela äventyret började dock lite riskartat. Vi parkerade, som många andra, längs med vägen, lite halvt på gräset. Då kommer Kils lokala och självutnämnda parkeringsvakt. " här kan ni inte stå, hur skulle det se ut om alla 800 parkerade här?" Det kan vara ett av de sämsta argumenten i världen "hur skulle det se ut om alla gjorde så?" tja tänkte vi, flyttar vi på oss kommer ngn annan att ställa sig här och det står typ redan 20 bilar framför oss. so fuck you!!! sen sprang vi och gömde oss. vi var lite rädda när vi skulle återvända till bilen, hon kanske hade repat lacken, kissat på bilen eller hält socker i tanken, kanske en bomb till och med, men vi klarade oss.
vi hade även missförstått upplägget. vi skulle haft med oss stolar. alla satt på stolar. vi satt på regnponcho. ujujuj.
men det var fint.

annan fin händelse är att barbordet nu är monterat i vardagsrummet. På lördag är det dags för invigningsfest av barbordet, ja du är inbjuden. alla måste beundra barbordet!!!

puss