Test

Man har inte roligare än man gör sig, därför gör man konstiga test på internet efter alldeles för lite sömn och inser att man kommer att bli den största kulturpersonligheten ever!  


Du är

Annika Lantz
Trygghetsfaktor: 29 %

Oroad av informationsfloden, för du kan inte strunta i den.
Du vill ta del av allt. Och allt bara fortsätter hända!
Ta ett djupt andetag och ägna dig sen bara åt det du tycker är allra viktigast.
Om jobbet du har är konventionellt är dina fritidssysslor avancerade.

Lämpliga yrken: Projektledare på reklambyrå, Underbetald i TV-branschen, Underhållare.


Ernst Billgren
Trygghetsfaktor: 29 %
Du jobbar lite för att vara rörlig.
Det är ju bra på arbetsmarknaden, tänker du. Det är rätt tänkt.
Så du hänger med. Du är pigg på nytt, men vårdar dina gamla upptäckter.
Säkert lycklig i dina förhållanden. Kräsen utan att tappa perspektiven.

Lämpliga yrken: AD på reklambyrå, Stjärnjournalist på lokaltidning, Musiker.



Blandning mellan Ernst och Annika, inte illa, inte illa :) I radio skall jag prata om rävar och barn och allt som faller mig in med mina blåsta sidekickes (?!)

http://user.bahnhof.se/~reaper/test/

Madde blev Lena Ph, hon skulle jobba på en bensinmack. bwahahahahahahahahaha
DET är min typ av humor.Madeleine på en bensinmack 4-evah som Lena Ph, hihi. Det var den dagens skratt.

Lars var här idag, hej lars. Lars väckte hela Gläntan med politiska brandtal på hööög volym. Borgligheten, Leijonborg och nyliberalismen fick sätta livet till under Lars knivskarp retorikgilioutin. Nu ska vi prata klass och kön!

Snart tenta --> Apati... Göra ngt produktivt? nej, jag kan ju baka bullar och sova.

gå på Mowie

Åka skidor med familj

Åka till Åland på fotboll, DEGERFORS! <3

meep meep

puss

Paranoia

Jag vet inte vilka de är
Vad de gör här
Eller varför de är ute efter mig
Men nu är dom här
Dom vill ha mig
Ta mig bort härifrån
Läskigt
47216-163
Det började med skumma spår i trädgården
Var kommer de ifrån?
Vem lämnar sådana spår i min trädgård
Varför?

Men efter idogt spaningsarbete
väntans tid vid elementet
noteringar och tidsangivelser i ett block
så kom dom,
jag darrade som ett asplöv
min sista stund var kommen
jag stack darrande upp kameran och lyckades fånga dem på bild
muhahaha det räknade de inte med
jag är slugast
47216-16247216-161

Monster, visst, men nu är det jag som har övertaget, just det!
Vad ska ni göra nu era satans avskum? va?va?va?
Det räknade ni inte med.

men
jag vet det
du vet det
de kommer igen
de kan inte utrotas
men jag ska klara det här
jag lovar

...

Puss

Ynk

Dags för lite gammal hederlig ynkedom.

Jag är förkyld.

Jag är döv pga förkylningen.

Jag kan inte sova

Jag känner ingen smak

Allt är jobbigt och gör ont

YYYYYYYYYYYYYYYYYYNK!

Färdig.

I fredags var jag på Rosenborg. Varför envisas jag? det suger alltid. Höjdpunkter: Chokladsvull hos Anna, prata i telefon med suspekt människa, undersöka björn med Oskar, Var han fast? var han slug? vad kom vi fram till? Något av vikt? nej. Hem till Pontus för mer svull, sen sov jag lite, sen gick jag hem och sov lite mer.

Dagen efter kvällen före var det spelkväll med Johannes aka johaneeeees aka lillebror aka Ful?Johannes och Rolf aka Folke och diverse övriga familjeslemhögar
Ljudnivån var inte av denna dag och skämten långt ner i källaren.  mkt läskigt och uttröttande.


Ska be till SJ också, att de har billiga sistaminuten till Västerås...
47216-160
Jag saknar dem! <3

Nu åter till TVsoffans ljuva famn för att förtränga allt som heter mikroekonomi och måsten.

Puss  

Alla Stjärtars dag

Idag, 14/2, dagen då man inte skall vara bitter, då man skall låta de älskande paren ha sitt, möjligtvis hata konsumtionshetsen men inte kärleken eller tvåsamheten. Det är dagar som denna som man önskar att den gode Orback fanns kvar och kunde proklamaera att kärlek till hästar mm är helt okej. ja ä int bitter. som en viss kändis uttrykte det så bra. Att hata alla stjärtars dag är inte nödvändigt, att ha en hel dag tillägnad kärlek är väl inte direkt fel någonstans. Felet om något, ligger i att det är kärleken mellan två i ett lyckligt par som hyllas in absurdum. Folk blir ledsna, skolor får stänga för att de som inte får rosor mobbas, BRIS får in ökat anatal samtal just idag. Det sitter unga människor, gamla människor, medelålders människor runt om i landet just nu som mår fruktansvärt dåligt för att de inte har tillgång till den kompleterande hälften som man "skall ha". Att det är så är fruktansvärt, en dag som skall fyllas med kärlek borde inte skapa så mycket bitterhet och hat, då faller liksom hela tanken med dagen.
   Det som snarare borde få ett större utrymme, men som glöms bort i det stora par-pratet är alla annan kärlek än den normgivande och standardiserade kärleken som man kan känna. En kärlek som även den måste och bör hyllas. En kärlekskänsla som är källa till lika mycket glädje, sorg och ångest som den mellan två älskande i en parrelation. Kärlek mellan vänner, de underbara människor man träffar ibland, varje dag, ytterst sporadiskt, bara när det verkligen behövs eller på rutin. VÄnskapskärleken måste också underhållas och vårdas men tas allt för ofta för givet. Skulle gissa att de flesta lägger oerhört mycket mer tid och energi på sin bättre hälft än sina vänner. Sen finns det de som lägger alldeles för lite tid och energi på sin bättre hälft men det är en anna del. Kärlek mellan människor och deras djur, Orback!, Tippo, vad gör du? Kärleken inom familjen som är stark om något, som i och för sig bygger på kärleken mellan två i ett par men som blir en mycket speciell hybrid, en mycket speciell form av kärlek. Syskonkärleken inte att förglömma ;) Kärleken till saker och ting ( I'm a material girl, oh hör sen) Kärleken till en specifik plats, aldrig kommer jag att glömma solnedgången i vänerns blanka yta när jag satt på taket till vår scoutstuga en sommarkväll. Kärlek till en specifik låt, tavla, film, maträtt, parti, kamp mm mfl!
   Att vara bitter idag har många anledning att vara, men är det inte bättre om man fokuserar på det man håller kärt oavsett om det är en unik man eller kvinna? Bara man hyllar kärleken.

ja, jag kallar det stjärtars dag för att göra det mer uthärdligt för mig själv och jag var bitter redan för 4 veckor sedan :P och ja, jag kommer att förneka att jag någonsin skrivit det här.

Puss

Filosofiska rummet

Lyssnade på filosofiska rummet här om dagen, S E Liedman var med, den gode Liedman, och de samtalades om form och materia och historiens drivkrafter, vad som driver historien framåt, eller kanske snarare vad som driver utvecklingen vidare till nya höjder/dalar. Materialismen och strävan efter materiella vinningar togs bland anant upp som en av drivkrafterna, ganska så givet att det måste tänkas på men även strävan efter olika värden. Jag fastnade lite för det, tanken på att människan strävar efter rättvisa eller jämlikhet och att det skulle driva utvecklingen framåt känns, en dag som denna, väldigt avlägset och svåråtkomligt. Björklund har precis bestämt sig för en yrkeslinje där man inte kommer att få högskolebehörighet, ohnaj! tänkl om arbetaren faktiskt skulle kunna TÄNKA! oh vederstyggliga tanke. Den gode W, man akn aldrig klaga nog på Bush, ska skicka fler soldater till Irak på bekostnad av vad? JO! Sjukvård, utbildning och miljö. tur att han inte skär i något som är viktigt eller avgörande eller som det skulle behövas lite mer av i USA. pffft.
filsofiska rummet fortsatte här om dagen vid matbordet. pappa jag och lillebror, vi pratade om Harrypotter och dennes osynlighetsmantel. Om Harry Potter vänder sin osynlighetsmantel ut och in, vad händer då? Vi kom fram till att Harry Potter borde vara synlig för alla, alla osynliga för Harry Potter och för varandra, med andra ord skulle alla se Harry! och det skulle vara det ENDA de såg! helt ego boy! jag vill ha en mantel så alla ser mig, bara mig. muhahaha!

Veckan har för övrigt varit innehållsrik, jag har stickat med Viktoria, fikat med Madde och Adam, shopat med Judit, shopat med Tove (nervvrak), lunchmötat mig med VSF, (varför är det ALLTID kyckling just när jag ska äta i matsalen? FASCISTER) och dragit igång har även Mowie gjort, så ordningen är återställd.

Igår hann jag även med Ankan (en gång i veckan rek. veck.dos) det var charmigt, jag hittade Erik i ett hörn. Hej Erik!

puss

Guldkorn

Det bästa från det mesta i helgens virrvarr ser ut som följer
47216-14747216-14647216-145

Det var kravallsittning på bunkern med SVIK. Det var hetast! Vi tappade bort Karin ett tag men jag räddade henne vid krpkyrkan innand et gick helt åt fanders! Vi lekte hela havet stormar, sjöng karaokee, åt mat, flummade runt och sjöng i en soffa. Very nice. längtar till sommaren och nollningen, jag kmr bli en grymm fadder. muhahaha!

47216-155
Vi förfestade lite hos Judit, very sweet. men se upp för den ondaste av alla mördabjörnar bakom Davids axel! När man minst anar det, då hugger den sina onda små tänder i ditt knäfett och bygger sig ett o där! Att ha en mördarbjörn i knäet, det gör ont.
47216-154
Jag skulle vilja anklaga Prego, Aussie och ett underbart humör för bilder som denna!
47216-153
Grata visar sin bästa sida och sitt sanna sinnelag som den diva och dramaqueen han är! Högfärdigheten pyste om honom när han bespottade allt och alla som torde andas samma luft som honom. Att de mindervärda aldrig lär sig! Att de ständigt skall komma krypandes med sitt lismande och kletande! Nej! ni är inte värda något, FATTA!
47216-152
booboobidoo! bensprattel på HÖG nivå!
47216-151

47216-15747216-156

Vi tog oss till ankan med bussen. där vi hittade de svikande pläparna Tove och Katrin. åka hem! pffft. jag har då aldrig hört på maken!
47216-159
Det kanske kan bli bevis i en kommande utredning av någon form, men hur kan man låta bli? Judit anketerade en tavla som nu mer pryder den undersköna väggen hos Oskar! Inspektion lär väl ske på en torsdag nära dig. mmm mowie på torsdag, ordningen är återställd.
47216-158
Vi åt lite kebab och falla fel, det satt ett gäng killar och skrattade vid ett bord, jag och Judit blev konspiratoriska och paranoida. De skrattade åt oss! jag fotade mot dem och skrek: Jag skall leta upp er i PUL (PersonUppgiftsLagen) som om det skulle betyda ngt vitkigt. men i stället för bevis mot lönnmördare, syfilissmittade och hånande idioter fick jag en mkt slugare sak att fastna på mitt minneskort: En man som spenderade sin kväll med att plocka bort skräp! Vilken slug man. han dök upp från tomma intet bara för att fastna på bild!
När jag kom hem skulle jag titta på Twin Peaks, igen, lade mig i sängen, igång med datorn, på med hörlurarna, vaknar 3 timmar senare... Hur kan man SOMNA under Twin Peaks? det är fan så låågt. jag är den sästa av dåliga människor. nu ska jag bestraffa mig med att läsa i min ekonomibok, ett kapitel låångt bak i boken som jag inte förstår något alls av. Då kommer jag att bli arg och frustrerad av att inte förstå. det är ett bra straff när man somnar sådär! pffft. I'm a bad girl.


puss

Nationalekonomi delux

47216-142

Hehe. det är en utbuds och efterfrågekurva över mig på krogen. hehe. Utbudet är stooort, efterfrågan obetydlig och knappt nämnvärd. men nu när jag läst lite nationaaaalekonomi vet jag hur jag måste göra för att lösa problemet och bli mer konkurrenskraftig på köttmarknaden. Om vi dock tar hänsyn till en massa annan shit inser vi att det dock är lite hurry hurry. får inse att min utbudskurva nog är en avtagande sådan och att min konkurrenskraft på köttmarknaden sjunker pga vissa faktorer så som ålder, godisintag, alkoholkonsumtion. men även stiger i och med alkoholkonsumtion hos andra. Jag visste att det här ämnet var bra för ngt!

Slutet på veckan närmar sig, jag har spenderat alla mina pengar snart... det är hmm..25 dagar kvar till nästa omgång pengar. När skall man göra en budget som är möjlig att hålla? när inkomsten är oändlig och obegränsad :D

På fredag är det kravallsittning med SVIK, så ska jag förfesta hos Karin. wiiiiie jag samlar på:
folks boenden
folks anhöriga
syfilis
pläp

btw! Jag och Viktoria har blivit kvinnornas kvinnor och börjat sticka. Helt underbart är det, avslappnande och produktivt. mmm sticka... Jag har ont i fingrarna :* ynk

men för övrigt (som lillebrors lärare skulle ha sagt) så på östfronten intet nytt, inte väst, norr eller söderfronten heller iofs. här blir inga barn gjorda.

tänkte ta tillfället i akt och rasa lite också. har tittat på tv igen och tittat på människor på staden... jag blir så arg:
  • människor som är oförmögna att tänka en enda originell tanke eller kläcka en enda egen idé utan bara gör som andra redan har gjort och låtsas att det är deras egen idé. TRÅKIGA är vad ni är! och hör sen! (ok. alla kan inte vara lika übermench som jag, givetvis, men c'mon!)
  • osjälvständiga människor! ingen människa är en ö, enade vi stå splittrade vi falla bla bla... men ingen dör om man går ett steg själv! eller andas själv!
  • Människor som definierar sin egen identitet enbart i relation till andra människors identiteter.
  • snö, svält, miljöförstöring, reinfledt, brevbärare, småbarnsföräldrar som inte ger sina barn sprit så de håller tyst, damm, priser och det andra vanliga tjafset.
Ok. jag är väl mest arg på konformitet, likriktning, folk och saker som bara är ekon av andra folk och saker.
På lördag blir det ankan. där vet man ALDRIG vad för originell människa som kryper fram under bardisken. eller ska jag kalla dem "speciella", "egna", "unika". hehe
söndag är svull och Wayne's world... ohyeah! med mitt busskort erövrar jag världen.

de har fått in leopardmönstrade basketkängor på bergvik!!! Jag har paxat dem so back off!

puss