SJ AB

Det är väl ändå jävligt typiskt att samma dag som jag och familjen skall åka tåg över natten ner till Kastrup så kommer det snö. Alla vet ju hur oerhört kapabla SJ är på att hantera tre snöflingor. Minsta lilla snö och tågen ballar ur och allt blir tokförsenat. Har vi så mycket marginaler så vi kan vara försenade i 5 timmar? Nej, för då missar vi flyget till Kap Verde. WOHA!!! Snön kunde ju självklart heller inte ha den goda smaken och vänta med att ösa ner tills imorgon. Ohnej. Visar sig inte på hela jävla hösten/Vintern, men just idag... Då... Peppar peppar, vi tror på att SJ har fått en gudomlig insikt och löst snöproblemet iår. Iiiiiii.

Puss

Sneaky

Imorgon kväll sticker ju jag iväg på en liten semester i två veckor. Sol och bad på Kap Verde är det som stundar. Detta har dock gett upphov till ett visst beteende hos mig själv rörande mitt kollektiv som jag bor i. Det är nämligen så att vi har gemensamma inköp av toalettpapper, diskmedel mm, sådant som det vore dumt att ha 7 olika av helt enkelt. Vi har kommit överens om att den som har toalett-städ-punkten skall ansvara för dessa inköp, vilket så klart inte sker. Det är jag som handlar nästan allt. Det syns på hyran varje månad när jag alltid gör avdrag för gemensamma inköp och de övriga bara betalar. Men, nu när jag snart ska åka så kommer attityden FU! Det är slut på saker, men jag sticker imorgon så jag bryr mig inte! Mohahaha! Detta har än så länge resulterat i att det inte finns toalettpapper utan bara hushållspapper, det fungerar men det är sista rullen hushållspapper... Hehe. Sooooolong sucker!

I feel sneaky :)


Puss

Pre Lul

Igår var det dags för prelul. Är man borta på julafton är det dock ändå inte anledning nog för att skippa det underbara i ett få öppna paket. Bsrnsligt lycklig över saker som är inslagna, om så ett använt tuggummi. Igår passade jag och Danne på att utbyta saker i juligt papper. Han fick rakhyvel med blad till och en zip-tröja. Jag fick en nummerskylt i rosa med mitt namn på, ett diadem med rosett och flor, ett paket med paket i. Det stora paketet var en verktygslåda modell större, en del av mina häftiga verktyg fick inte plats i den gamla, så nu har jag två verktygslådor :) LYCKA! i paketet låg även två rosa muggar med vita prickar, en hello kitty penna och ett seriealbum, välkommen till fjuckby, som får mig att skratta gott. Ingen tölig prelul!

Sen åkte vi hem till mor och far där jag fick en ny liten leksak iform av en notebook! MSI 12,1" som skall hjälpa mig att få klart mina skolarbeten när jag är på Kap Verde. Woha!

fick en lite lätt overload-känsla och funderade lite på vad jag gjort för att förtjäna alla fina saker... Jag bryter väl ryggen eller så snart så att det vägs upp, men jag är glad medan det varar. Straffet kanske är fakultetsauditsen idag eller tentan imorgon... Och tänk att materiella saker kan skänka en sån lycka. Rosa nummerplåt liksom :)

Nu skall jag fortsätta läsa kvalitetsdokument från fakultet Sam och liv. Woha!

Puss