Elsa <3

Elsa är här. alla mår bra.
jag tror aldrig jag har känt så här många känslor på en och samma gång eller så stora.
tänk då hur det blir när ngn gifter sig?
oh herre.
eller när JAG får barn.
det är inte stabilt

men det är kärlek.
det är så fint
det är ofattbart
det är så stort
det är så vackert

Elsa.

PUSS!

sekn hälg

torsdag. börjar. skit. bageriet/konditoriet Lundbergs kan inte ta en muntlig instruktion, för dem betyder 15 tårtor tills på torsdag tydligen nästa torsdag, det gör det inte för ngn annan... men men iq under 80 där tydligen. vilket i sin tur ledde till panikkörning till universitetet där tårtor, 5 vita, 5 oranga och 5 gröna(?) delades ut. mkt fint och klada studenter åt tårta. sen panikkörning till nöjes med erik och stefan för ballongpumpning, flagghängning mm vilket ledde till blodförluster, men men, lite spill får man räkna med. hem, byta om och iväg till Madeleine och Håkan, champagnen flödade, snackset satt där det skulle och australiensaren var färgglad. vingel mot nöjes och katastrof!!! wtf vart är allt folk? inte på nöjes. jag ägnade mig åt att kompensationshandla i baren, 2 för 1, vilket ju ledde till succé! jag skrattade åt madde på burgerking, stefan var tydligen där( jag minns nada) Adrian fick typ bära hem mig, jag försökte prata men marina hade bara hört fbsjk sgjlfakhgbws jnsgjgaägjs typ. apstadie is the shit! hej då torsdag
fredag fin. mat, shoping, häng, men ujujuj. det var typ jobbigast jag någonsin gjort, att gå, att andas, att tänka. men alla hittade ngt, Madde jeans, judit klänning och jag färg :) fredag i horisontalläge med Ocean's eleven.
lördag fin. skulle plugga och sova, vaknar 06.45 katt. matad. katt. why? katt fått mat. varför inte katt tyst? katt. tyst! nej. katt dö. ge upp. jag blev besegrad av katt. pinsamt. men jag sov typ resten av dagen, skulle plugga men icke. soooova. men kväll fin. party gäddan med sanna, adrian, marina, schlager, judit, erik, pontus, tove, molle, oskar, göte ja typ nästan alla. Madde middag halsband håkan. ankan, hårt. luftgura och bordpiano. tove, band? tror de övriga skämdes. men de köpte mer drinkar så gick det bra sen. ja. bra. finast. prrr.

het helg. improduktiv som fan om man ser till uppsats. men uppsatser kommer och går, snefylla på nöjes består.


Puss

Tåta

Jag har nu beställt en massiv kvantitet av tårtor tills på torsdag när det är tårtkalas i Gläntan. Kom och ät tårta och drick kaffe!!! Det är gott, jag lovar.
det är snart dags för studenttorsdag på Nöjes också. Jag tror och hoppas att det blir fina grejor och att jag har tid att gå på förfest hos Madeleine och Håkan. fingers crossed.
Idag skall jag maila in inledningskapitel till Arne. Bra att min metodbok har kommit... NOT! men jag har klarat mig förr, jag gör det nog den här gången också.
Och nu är stunden nära, den vi alla har längtat efter och väntat på... terminsslutet. Det här betyder nämligen att jag, tro det eller ej, kommer att vara ledig (you heard me!) eller, typ ledig i alla fall, i en hel vecka! Kanske två! nu ska vi inte ta ut något i förskott här i och för sig, något litet möte eller ett litet extra arbetspass på Kvarnberget dyker säkert upp, men det kommer nog att vara mer fritid än vad det varit det senaste året! WOHA!!!
Då skall jag fika med er alla, shopa med er, umgås med er, spela GH III med er, sola med er, bada med er och bara vara utan stressen i ögonen och paniken i rösten. Sluta vara disträ och splittrad. Fokuserad och avslappnad kommer att bli min paroll. Det är i alla fall min ambition och mitt mål. Jag hoppas för min egen skull att jag kommer att kunna hålla mig till det...

Ses på torsdag!

Puss

Av alla dagar att glömma kameran

så var väl torsdagen den sämsta av dem. Började lite lätt med det där vårruset och lyckades undvika det värsta ösregnet. hem, svida om och mot Valfrids för middag med Kårstyrelsen, trevligt värre. Vildsvin och räkmackor åt folket. kanske en hummer eller två? Vi kunde ju inte nöja oss med det utan Martin plockade fram en folköl ur ryggsäcken och sen var nivån satt och siktet inställt på Arena sära på bena. På vägen fick Erik leka föreläsare med ett paraply och försöka få Martin att förstå att det inte var bröstreklam utan en mage... Utanför arena sära på bena träffade vi även på en ngt plakat Melissa som fixade in oss lite på en höft. Ölhäng i baren och soffhäng i grupp. När vi sitter i soffan kommer det fram en av de blondaste blonda och börjar skrapa av glassplitter på bordet som fastnat under hennes skor. Martin blir bestört och skäller ut henne, hon blir chockad av att inte alla ville ligga med henne och försvann... Fôlk!!! Vi smugglade in Erik på Stefans Mecenatkort då han inte hittade sitt eget hemma och sen önsakde vi vild musik hos DJ:n och till slut kom det vi alla har längtat efter men bara hört viskas om från Judit. Looking for freedom med David Hasselhof. Den dansen säger jag bara... oh herre. Ord räcker inte till för att fånga essensen av den dansen. ujujuj. Susanna och Lisa ägnade sig åt att utstöta guturala läten på dansgolvet. Medan övriga drog vidare på efterfest gick jag hem och sov som en ansvarstagande människa bör göra.
   Men av alla kvällar att inte ha med digitalkameran.... GOD DAMN IT!!! >.<

Puss

Skulle inte tro det

Då var man hemma från Göteborg. har inte hunnit sova i kapp än, men det är ju snart sommar...
Hamnade i en fakultetsnämnd igår på fum-mötet i Karlstad. Vad har jag gett mig in på? naja, det ska nog lösa sig :) Var på möte på Nöjesfabriken i tisdags med Stefan och planerade inför studenttorsdagen den 22 maj. Det kommer nog att bli fint om folk bara kommer, så kommer inte du, just du, blir jag stressad hest och det är ikke bra de. Kom och festa mitt mich!
Sen har jag och Stefan även fixat musik inför banketten på lördag. Dansa eller dö.
Ikväll är det dags för vårruset. jag har inte tränat ordentligt på typ ett par månader för utom mycket sporadiska små cykelturer upp till uni. jag hoppas på mina benmuskler och min vilja för att komma i mål...


dessa små aktiviteter har ju dock resulterat i att min b-uppsats än så länge består av följande:







.


Ja. vad kan man säga? jag börjar imorgon...

na ja.

puss

SFS i Götet

Nu är man då alltså i Götet och lurkar i Plenum och så här intressant är Lars Leijonborgs tal...
Eller intressant är det väl men fyllt av så mycket bullshit att jag för mitt blodtrycks och min mentala hälsas skull väljer att fokusera på annat.
Det här är en tillställning som får blodet att rusa fram i mina ådror. Över allt pågår det kuckelimuck på hög nivå, and I love it. Ett tag var det på väg att bli mygel av det hela. Det gillar vi icke! men kuckelimuck är trävligt och mycket spännande. Stefan kanske tror att han är nervös... pfft. nu är det ca 1 timme kvar tills valet är över. vi får ses på andra sidan...

Lovande är att det kanske, om vi har tur, får komma till Liseberg ikväll. Inte för karuseller men för stämningen och att det inte är Götet utan det. Jag vill mest shopa iofs. Närheten till både Shock och Barbarella är frustrerande. så nära men så långt borta. Vi är ju bara nio stycken från Karlstad med och sju måste ständigt vara närvarande i Plenum vilket föranleder en viss extrem arbetsbelastning... Sömn är överskattat.

Åter till mötet och kaoset. ses på andra sidan.

Puss

kwäk

Det är sol.
Det är saker ivägen för balkongen.
att ta sig ut kan närmast liknas vid att bestiga ett berg, korsa en öken, simma i en djuphavsgrav, rida över steppen, korsa sibirien i bikini und so weiter.
men skamm den som ger sig.

Det är lortigt på mitt rum.
det yr, dammar, hårar och ligger i vägen.
Mitt element läcker fortfarande.

"vårt palats är ett fullkomligt kaos"

Metodtenta på måndag. jag har inte läst än. men då är det ju tur att man vaknar vid 8 på morgonen så man har hela dagen på sig... om man inte somnade klockan 03.00 och därför är cp-trött... bwah

Min cykel har punktering... det fick den igår när jag skulle cykla till en fest på Nolgård... Jag hatar punktering. jag är fången på mina rum i mina plikter. god damn it  >.<

Man kanske borde tvätta inför SFS-fum i Göteborg till helgen...
eller sortera sina möteshandlingar.
packa.
skriva uppsats
men varför då?
Solen skiner ju

Puss