Sommar?

eller vad är det som har hänt med vädret egentligen? Inte för jag klagar på solen, men det känns lite som två månader för sent. men jag njuter. trots att jag har full utrustning nu för snö och kyla. stövlar, långärmade tröjor, kappa, ja allt. det är bara den där halsduken som jag fortfarande jobbar på. men det går framåt.

imorgon är det dags för resa till Överskottsbolaget. det kommer att bli vilt. Stefanie (med nya naglar), Judit och Madde ska med. konstiga prylar skall studeras och underkläder inhandlas ;) sen är det ju snart fredag och då är det bokmässa i Gbg. Jag skall spana kändisar. Smygfota bakom montrar och undvika allt för vilda bibliotekarier med vilda kläder i grälla färger. huga. sen ska jag åka tåg med en gammal gymnasielärare, Martin, till Götet. iiiih. lite pirrigt så där. det är ju ändå... Martin, hade iofs varit värre om Krister och Jesper skulle ha följt med också. Eller Roland... eller ERLAND! huga! spännande värre.

nu ska jag försöka jaga tag på min kumpan i det senaste grupparbetet vi fått från Freddy/susans ande. Freddy gjorde om alla grupper, var helt inställd på att gruppjobba idag, men nu vet jag inte när det kan ske. är typ uppbokad alla dagar utom måndag. håller tummarna för att Andreas kan då också. Har bara inte vågat ringa än, man vet aldrig hur folk lever och sover... eller som mamma skulle säga, vart man sover!

Puss

Fjunet


Senaste medlemmen i Gäddan är Fjunet! Fjunet är fluffigast. hans svans är tjock, hans tassar är fluffiga. Sötnos! Sanna hämtade hem honom från Karlskoga. tur för Fjunet. Hermes vs Fjunet får vi ser hur det går. det är en stor lägenhet men än så har de bara fräst åt varandra. Den som lever får se. Fjunet, Välkommen!

För övrigt så är hösten här. för en vecka sedan när jag cyklade ngn stans så kände jag det på luften, det luktade blöt jord och murrighet, hösten är här. Sen är det jävligt mörkt på kvällarna och kallt.
därför har jag beställt kappa på nätet. Därför måste jag köpa ett par nya stövlar. Därför skall jag jag återuppta min stickning. tredje året, kanske kan bli klar nu?

mormor och morfar är i Grekland. Dan och Emilia i Indien. Jag meeed! men här är det dags för alla jävlar att fylla år. pappa, mamma, syster, sanna, håkan. det är säkert ngn mer som jag glömt. ujuj

bäst är dock fredag. kristet och dlk. det är... oerhört!!!

puss

party

snart ska jag hem till Judit och Erik (OCH!)
det är fäst
mmm fäst.

träffade på ett par tappra nollor i regnet.
ute på uppdrag.
fick allsjunga inne på hemköp.

fäst i rägn
gött dä

puss