Åh herre gud!

Ska det verkligen vara på det här sättet?
Kan det verkligen stämma?
Tveksamt.
För inte skulle väl en sådan som jag, skaffa mig vänner som dessa?
47216-294
Don't think so...
47216-296
All I say is ehm? tåta!!!
47216-295
Honom känner jag VERKLIGEN inte!
47216-297
Ok. jag kanske erkänner Oskar, men han som är bakom? njae... tveksamt...
47216-298
Åh herre gud! naj naj naj!

Eller? Jo men det är klart att det är mina underbara vänner (och inte dina, tatta inte!)
Och visst har vi kul på våra speciella sätt. För nog är vi alla lite underliga och egna, det kan nog inte förnekas längre, trots att vi har försökt hålla det i det fördolda...

47216-293
Det står Judit och Cool på tåtan skapad av Madeleine. Damen som även utförde en handling var grymmhet var av sällan skådat slag. Hon lömskade iväg massor av paraplyer runt om i Judits lägenhet. Där lär de vara till nästa person flyttar in eller huset försvinner.

Vi travade iväg mot Ankan, tyvärr med lite bortfall, men lite svinn får man räkna med, eller man måste knäcka några ägg för att göra en omelett (som jag brukar försvara Sovjet och Stalin med).
47216-299
Texten Hammarö utbildningscenter skapade skratt... Jag minns inte riktigt varför såhär i efterhand... Personen som bar jackan lämnade kön har jag för mig... bra där liksom.
47216-300
"Love is in the air, nanananananaanaaaaaaa" :D:D
47216-301
Om blickar kunde döda... men varför? Jag vät inte, jag minns inte...
47216-302
När man "går" hem vid 03.00 på kvällen tycker man att det är kul att man parkerat sin cykel brevid en lika dan.. jepp, de var identiska där och då...
47216-303
Degerfors!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3 2-1 fler än 5000 besökara. vår bil var full.
47216-304
Jag blev med barn :D sötaste bebisarna! fast. jag och Judit passade kanske inte dem helt bra, vi fick inte den lilla att sluta gråta. men jag skyller på brölande, ölstinna suportrar som skrek i glädjeeuforin som uppstod.
Sen skulle jag hem och sova, ta det lugn. Fuck ta det lugnt. Lördagar är ankan. och resten är historia som vi lägger till handlingarna med vemod och ett leende på läpparna samtidigt.

Snart är det torsdag, det är tenta. Madde och jag har gjort tentor, vi har gjort instuderingsfrågor, vi har resonerat och läst. Vi ska besegra de onda lärarna och bemästra hemligheterna i den svenska lagboken!
SO FUCK YOU!

Puss

Nej nu jävlar

Nu är det dags för en rejäl förändring av sällan skådat slag.
Det här med dagen efter kvällen före orkar jag verkligen inte med mer.
Inte sås om det varit de senaste veckorna i alla fall.
FUCK
Det är dags att ta tag i dödslistan.
Planen lyder som följer:
1. Införskaffa vinylhandskar, puderfria ("lånar" från jobbet), ett par i storlek small och ett par i storlek medium.
2. Inhandla ett antal kuvert, gärna av hotfullt slag, med välsmakande klister som inte fastnar i munnen i 327846 år.
3. Fixa fram lakritshundar från gott och blandat. De där små lömska sakerna som verkligen inte har några som helst intentioner att vara snela hestar, utan bara lömska hyndor.
4. Slipa ett stycke sax på slipsten med pedal, gnistor får gärna spruta.
5. Ägna sig åt totalförstörelse av X antal tidningar med skum layout och teckensnitt för att uppnå maximal förvirring och ångest.
6. Klistra upp utklipta bokstäver på ett stycke papper av det hårdare och vassare slaget, skärsår är en önskad bieffekt.
7. Demolera lakritshunden med saxen så blodet flyter. Huvudet skall sparas i ett stycke, resten får ätas upp, med risk för att lömskheten kommer att sprida sig i blodet.
8. Stoppa ner det vassa, mordiska brevet tillsammans med det lömska, avklipta hundhuvudet i det införskafffade kuvertet.
9. Posta brevet i en avsides brevlåda.
10. Skrocka ondskefullt i månskenet med galen blick.
11. Invänta den förödande effekten av illdådet.

a just det!

Puss