Grilla

Grillfest igår. helt jättefint. på balkongen med big pimpin grillen och sol och snacks och grillspett och potatissallad och allt som hör grillande till. Folk, sol och trevligheter precis som det ska vara. Håkan blev så grillad att han fick rusa hem efter ölen, det var fint. Sen spelades även spel (TP!) med typ 700 personer och det blev ju... skrikit och ofokuserat, men även väldigt trevligt (kanske främst för att Stefanie och jag vann, eller för Danne och Ludvars konsekventa svar i stil med fläktrem och förbränningsmotor).  Folke blev berusade och några sprang till Nöjes och några hängde kvar i sofforna och jag var nyktrast i Sverige och log i mjugg :) Fick även den stora äran av att köra hem Erik och Stefanie mitt i natten. Deras bil skrämmer mig lite... den var lite lömsk. Men på det hela taget så får man nog ändå lov att säga att grillpremiären gick fint och alla var klada hestar.

Nu har vi grillpremiärat vår balkong, nu är det snart dags, enligt mig, att grillpremiära Madeleines och Håkans uteplats... (Inga diskreta undertexter här inte, vi går rakt på sak!) De<ar ju den eminenta fördelen av att kunna sitta ute  och äta när värmen väl tillåter det. Sen har de ju även en ölhink... mmm ölhink. nomnom.


Puss

oh naj!

Jag gjorde åter igen det fatala misstaget att slå upp NWT:s insändarsida, bara för att hitta en insändare om kommunismen i vänsterpartiet och hur hemskt det var att SVerigedemokraterna blev så hårt granskade när inte vänsterpartiet blev det. det fanns ju folk i vänsterpartiet som kallade sig kommunister och som hyllade sovjet, kuba, vietnam, nordkorea, kina mm. Jag vet liksom inte vart jag ska börja säga emot ett sådant inlägg som tar avstamp från så fundamentalt felaktiga tolkningar av Vänsterpartiet, nazism, kommunism och Sverigedemokraterna. Gaaaah. Det leder i alla fall till att jg kommer att gå runt en hel dag och vara mycket arg och upprörd. Jag vet ju med mig att jag inte ska läsa insändare, debattartiklar, ledare mm i varken DN eller NWT för att jag blir så arg, men jag råkade "tappa" upp den sidan.

JOINK!!

Annars dras vi med en hosta värre än rökarnas hosta efter 30 års rökning. snyggt. men men. det är ju inte direkt som att någonting annat fungerar bra i mitt liv så varför skulle kroppen fungera? wein wein wein. slut!


Puss

Tvätt

Jag tvättar.
Jag hat-älskar att tvätta. Jag älskar den underbara lukten och känslan av att allt är rent (varför tvätt ofta genererar att jag städar halva Sverige på samma gång). Men, och här kommer det stora menet, Vår tvättstuga får vem som helst att vilja hoppa från en bro. Speciellt mina idoler, städtanterna från rent hus (ikväll på tv!) Nu har hyresvärden i alla fall målat golven... men det betyder inte att de städade under eller någon annan stans. kompetent jobb. jag som älskar att mangla saker. glöm det! om du inte vill tvätta om allt en gång till efter manglingen.

för övrigt borde jag ha skrivit på min uppsats. det har jag inte. ska träffa Susan imorgon. jag skäms. FÖRLÅT! Jag är en dålig student. Pinsamt att det är det sista jag måste göra. Nu ska jag iofs söka en kurs till hösten (lycka till med att få ett jobb). men vilken kurs? projektledning bra för utbildning, litteraturhistoria är roligt och intressant, konstvetenskap? Filmvetenskap? Sociologi? Persoalvetenskap av ngn form? IIIK!!!


naja.  det viktiga är att det är t minus 13 dagar till KAKA! mmmm KAKA!

Puss

Påskis

SMGULDSMGULDSMGULDSMGULDSMGULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag var på torget och härjade :D
båda dagarna. mmm härj
sen var jag på ankan igår och då, då kom danne och han sa att Färjestad hängde på Arena bar och då blev jag till mig i trasorna och sprang dit och poserade med folket och pratade med dem. mmm prata med Ari Wallin. Kåberg, Rhodin, Jörgen, nomnomnom. Härjvecka!

Nu är det påsk. jag har bakat och städat som en duktig flicka ska och nu kommer snart mormor och morfar. going in for lock down in 3, 2, 1.

Och hur stort är det inte att lilla bebis Elsa nu kan gå? GALET! Galet I tell you! men det är mycket som är galet just nu.

och på söndag är det dia psalma och mustasch. nomnom :)

Påskmust!


Puss

Oh ja

Såg Kenny Starfighter på bi då. typ roligast. Jag vill vara som Kenny, lika egocentrisk som bortkommen och ovetandes. Tänk vad mycket roligare allt skulle kunna vara. Ah, lycka.

Thåström igår. Lurade med småbarnsmamma Stefanie. Det blev vildast, helt klart. Att hitta Matto brukar ha den inverkan på folk och fä. Hamnade efter lite armbågande och tåtrampande längst fram och grät som ett litet barn. Hur kan man inte charmas av en man som ramlar in i ett trummset? Allsång i Schlagerbaren är ju även det ett måste. Låt drinkarna komma!

För vem har sagt att drinkar inte är ett konstruktivt sätt att hantera sina problem på?

Sen är ju nerverna inte där de ska vara någonstans. Hockey blir min död. Om någon har en biljett över kan de ju ringa mig.




Puss

Hur är det möjligt?

Tre datorer samt en pappa på plats i en kiosk men ändå hann biljetterna ta slut till hockey-final 5. Det är ju för fan inte sannolikt någon stans. Hur kan systemet hata mig så mycket så de inte ens kan tänka sig att ge mig en liten biljett till ståplats. VARFÖR!?!

Känner onekligen att jag jobbar i lite lätt motlut just nu. Inte direkt en solskensfylld vår jag har upplevt och skall fortsätta att ta mig igenom. Börjar liksom bli lite tråkigt att kämpa på när man bevisligen inte får någonting tillbaka för det. weinweinwein. Men just nu är det inte så där översvallande jätteroligt att vara mig.





puss