Midsommar dårra!!!

Onsdagen började jag känna något litet ont i halsen, så där som jag brukar känna innan jag får riktigt ont i halsen och blir riktigt förkyld. Drack en brustablett med c-vitamin och lade mig i sängen, vaknade på morgonen och helvetet hade brakat lös. Halsen gjorde jätteont och när jag reste mig upp ur sängen snurrade allt och jag yrare än den yraste alkis. Dagen blev bara värre, pappa kom hem med halstabletter på lunchen, det var bra, jag var tvungen ner på stan, för vem visste hur det skulle vara med öppettiderna på midsommarafton? I med två Alvedon och mot staden för att inhandla sandaler och böcker mm till Grekland. Lyckades med sandalerna, sen
orkade jag inte mer. Yrslig och febrig tog jag mig hem. Liggandes väldigt stilla framför tv:n vinkade jag av min familj som, traditionsenligt, skulle fira midsommar i Torsbytrakten, Badabruk närmare bestämt. Somnade mycket tidigt och konstaterade feber på 39 grader :/ på morgonen såg min säng ut som ett slagfält, snacka om att sova oroligt. Mormor och morfar ringde och samtalades lite och mamma och pappa och Madde och Stefanie. Jag mådde bättre, febern var nere, ryggontet borta och halsen lugnat sig. Tvingade mig till ICA, jordgubbar MÅSTE man ha på midsommar. potatis och gräddfil ersattes av chips med sourcream. Gött dä! Resten av dagen i soffan med allt inom räckhåll. orka röra på sig? Hörde grannens midsommarfirande men hade ingen lust att ens orka bry mig. Sömn!
   Idag mår jag nästan bra. Lite snörvlig och lätt trött men ingen feber och inget halsont. Nu packa, tvätta
inför Grekland och Skåne! Väntan inför 17.00 då Avsparken med stort A sker. Nervös? JA!

Puss!


"if this is communication I disconnect "

 


Latest news

Fredag: grill på udden. ALLA var nästan där.
Therese: Pontus, heter du Fahlén i efternamn?
Pontus nickar
T: och du gjorde inte lumpen va?
P:skakar på huvudet
T: Från Kil
P: Jaaa...
T: då var din kusin ihop med min syster!! Vi "kände" varandra för 16 år sen typ.
då ville jag gå hem typ. SLUTA KÄNNA VARANDRA!!! Inavelskarlstad! alla känner alla. blö!
Lördag: Sol med solen Ciss, musik från mobilen och en mkt kladdig glassupplevelse. Jobba natt med Mohammed, hemma runt 04.10 sömn vid 05.00
Söndag: 08.00 IKEA lockar och 3 timmar orolig sömn ÄR nog, spec när man sov HELA 5 timmar natten innan. (det där med att jag skulle behöva 8-10 timmar/natt.. pffft) Mot IKEA och shopinghimlen. Mor och far köpte hyllor och bord till vardagsrummet och de givna sakerna som onödiga ljussaker och servetter. Jag köpte tre kaktusar och krukor till dem, ljuspryttlar, en glasburk som var charmig, bokstöd och ja... inget mer tror jag. Duktig konsument. Konsumentfriden 10.15 en solig söndag var underbar men inte evig. Köttbullar avnjöts och hem kom vi och jag var speedad på sömnbrist och monterade ett soffbord och en bonde-bokhylla helt själv och hjälpte far med en bondehylla. När jag var nästanklar och var svettig och hade ont i händerna av allt skruvande så kommer min far på att han faktiskt äger en skruvdragare. En liten surrande maskin som hade kunant bespara mig smärtan i händerna. BWAH!!!! jaja, jag sov ganska bra efter det.



Måndag: ett möte som aldrig blev av (!?) och grill med trevligt sällskap.
Tisdag cykeltur under regntung himmel med MadelEINE dåra (alla har dyslexi och ingen kan stava namn, minst de som fotade) och sen mot Våxnäs, Viktoriapalatset och Sessan - divahunden som var rädd för vatten som Viktoria passade.
Fotbollen sågs igen på Koriander. Allt i stan var reserverat och på Arena fick man bara sitta om man skulle äta (Vitlöksbröd för 50:- nej tack!) Rolf, Johannes, Boel, Kristoffe roch Camilla var med. Camilla hade målat en svensk flgga i ansiktet (på McDonalds kanske?) och åter skrek alla fulla killar så fort bollen var på offensiv planhalva mer eller mindre. myohmy. lungnerräj! Kebab fick vi oss också!

inser att det är så att jag drar till Grekland om en vecka och en dag. att det är midsommar typ i övermorgon och att sommaren snart är över. För, som min alltid så positive fader påpekade, idag vänder det och vi går bara mot mörkare tider. Snart är vintern här och allt vad det innebär.

Haha, Karlstads universitet välkomnar sina sökande studenter med ett par oranga solglasögon! haha. skitfula men en kul grej. Jag ser ut som bussarna i solstan!

Jag har återtagit mitt rum också. inga dammiga fotoalbum eller puzzel under sängen, inga stolar ivägen men heller ingen het TV att slöa till i sängen. Nu måste jag gå ner en trappa till vardagsrummet igen :(:( man kanske kan bära upp den på rummet efter Grekland när jag jobbar och familjen är i Skåne, mohaha!!!

"Att försöka glömma är det bland det med energi- och penningslukande som finns, vad man än använder för metod. Inte ens kopulera är gratis, någon måste alltid stå för frukosten morgonen därpå."
Jag är åter bland de skönlitterära böckerna och nu kan ingen ta dem ifrån mig! mohaha


Det idéhistoriska regalskeppet

Igår då, efter fika på waynes i 4 timmar och lite hallonsorbé, cyklade jag till Katrin. Det blåste vilt och jag bidde varmare. Men väl framme fick man sin belöning i shake'n'bake-bröd, toppenumgänge och fotboll. Vi har nu planerat allt in i minsta detalj.
Färdmedel: Ett stycke skepp skall "erövras" (helst ostiniefararen Götheborg)
Målet: FotbollsVM 2010 i Sydafrika, hemlig skattbas på tropisk ö, manskött och jungfrur.
Orsak: pffft argh you buttpirates! you gaybögs and you wankers, ARGH!!! I SAID ARGH!!
Galeonsfigur: Adrian
Läkare med morbida lustar: Pontus
Kaptener: Tove och jag
Skeppsnattfjäril i tunna: Isabelle
Potatisskalarslav i leopardmundering: Conny
Utkik med tillhörande baden-badenstol: Daniel
Delmål: Storma och belägra 1 st. svenskt slott under turistsässong.
Delmål 2: Ägna sig åt "skeppsjakt" med kustbevakningen och skrika ARGH i megafon när de sällt ber oss: "lägg av, det är inte kul längre, skärp er nu, snälla, bara lägg ner, kom igen" med trött röst.
Yttre hot: Övriga pirater vid Afrika. Men precis som andra multinationella superonda saker köper vi upp de som går att köpas och dödar de andras barn.
Kött: Johnny Depp och Hank 4-evah
Djur: George W Bush i 1 st. apbur att peta på med pinne.1 st. pappegoja till Pontus axlar.
Absoluta målet: Global dominans på haven och på det där landet. (vi kan nöja oss med att ta Sunne ifrån despoten Anders)
Straff: kölhalning och skörbjugg alt. prata med Furet på MSN.




Klagosång

    Jag är svensk, alltså är det legitimt att klaga.

I mitt rum är det pissvarmt som fan. Har solen rakt in 90% av dagen. Det var 28 grader inatt när jag skulle sova trots öppna fönster och markiser nerfällda. När jag vaknade av att ngn pitt ringde bror trodde jag att jag skulle kvävas, fick dödsångest, psykbryt och panik och vra tvungen att ramla ner ur sängen och säla mig bort mot dörren för att andas i springa mellan tröskel och dörr. Värsta brandövningen!!!

Mina fötter gör FORTFARANDE ont efter de heta röda skorna och Timmys, Man ser FORTFARANDE märken efter remmarna från de röda skorna och böjer jag lite på min stortå rinner det blod!!! BLOD!

Jag har bränt min mage. Fått fula linjer efter bikini då jag ej kunde sola som jag ville då det vimlade av pittiga hockeyspelare i grannens trädgård.

Fotboll. Sverige är pinsamma och Degerfors kommer jag inte kunna se fören i typ september pga jobb och bortresor.

Jag kom åt ngn knapp på datorn så all text på skärmen till helgon är giganstisk och passar pensionärer och andra halvblinda.

Förkyld! (tove och viktorias fel)

Finns bara en sak man kan göra en dag som denna! Segla på böljan blå, bee a true pirate! ARGH!!!!
Men Rolf vill bara sova. Vilken Gaybög!!! Jag vill segla NU! det är vaaarmt, men han vill bara sova. blöh!

Nu bränt mig ännu mer, jefla sjön.

19.00 temperatur i rummet: över 30 grader. Jag kvävs. bokstavligen kvävs. gah!!!

Jag har nog tagit på mig lite mycket i sommar. Fram till midsommar är allt lungt, sen midsommar, timmys, skåne, Grekland, hemtjänst och timmys korockar, och Buller. ALLT krockar och pittar sig. Nästan ingen tid hos mormor och morfar känns mkt dåligt, det är sommar hos dem. missa buller för hemtjänst och timmys när clockwork och cockney rejects och dia psalma spelar? nej! men missar redan massa helger hos Timmys, dåligt. gah!!!

Pisspuss

Sjung om studentens lyckliga dagar

    ... låtomoss fröjdas i ungdomens vår!!!

Torsdags upp jättetidigt för uppsatsopponering, gäsp. Allt gick ganska bra, Conny kanske tycker om sin egen röst lite mycket i min mening. Hamnade i en dispyt med handledamannen om en grej jag bett om hjälp med utan att få det. gah! ilskan var abnorm och total. Han gav sig aldrig heller. blööh. fort med bussen mot SÄG, vinkade till Joahnnes på lastbilen, hittade ett stycke Stefanie och drog in till staden och lunchade på Waynes, Madde anslöt också. Blommor inhandlades och vi tog oss mot Rud, fick reda på att det var för sent, så vi väntade på studenten vid kyrkan, efter en stund var Madde tvungen och gå men Josef kom till slut på motorcykel och blomma hängdes. Hem och iväg till Henning, mycket trevligt och fint, snabbt vidare till Rolf. Ett pressat schema som inte fick överskridas! Smörgåstårta och champagne och sen snabbt vidare med cykel till Torun, en kort sväng där och in till staden, plockade upp Stefanie igen och vi begav oss till johannes. Vi fångade honom i dörren men äntligen hade jag tid att sitta ner och äta. Inga fler tider att passa. Efter ett tag bega Stefanie och jag oss ner mot staden där vi anslöt Pontus, Imelda, Tove och Katrin vid teatern där allsköns anddra pcka hade slagit sig ner, bla en tvättäkta hippie. blöh.Stefanie insåg hastigt att hennes buss gick om 10 min och hon försvann men ett stycke Joakim anslöt. Efter en polisraid försvann nästan alla och vi blev sist kvar, mot centrum, madde, krogarna och mat. mmm grönt och gott. Rolf och Johannes en sväng också och upp till kyrkan där maten åts upp och Jaime sågs. Elin ramlade ner en sväng också. Efter ett meningsutbyte med några allt för glada studenter kom polisen och bad oss skingra oss, hem för sömn.
   Fredag '= AJAJAJAJAJAJAJ!!! i föttena! SMÄRTA!!! Kristin blev klar lärare så hennes anhang invaderade huset, mycket god mat, fina presenter och tal och trevligt sällskap. en incident med broder senare och jag sov gott. Idag jobbade man Timmys med Stefanie, nice som bara den... förutom de 100 grader som blev då det var årets varmaste dag. Hem, halva fotbollen (PINSAMT!) och mot Viktorialandet. Hannah flyr till Skåne och vinkades av. Jag begav mig in till staden igen och slöt upp med Tove och Pontus på Arenas uteservering. En mycket lyckad kväll om man får säga det själv. En trevlig servitör, cider och jordnötter. vi har nu budgeterat vår sommar efter vem som får pengar när. Nu Pontus skatteåterbäring, sen Tove och sist jag med hemtjänsten. Vi bjuder varandra och oss själva på trevliga kvällar i nattens värme och i goda vänners sällskap. Borde vi inte hyra ut oss? " vill du ha en toppenkväll? ring oss så kommer vi och är bra!" Imorgon lungt och ännu mera lungt. städning blir. Bort med alla gamla lortpapper om Koraner och idéer. blöh! Nu är det sommar och jobba som gäller! Grekland och segling! Degerfors och annat galet!

ps. min syster är förlovad med Magnus. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!! självklart i hemlighet och till häst! prrrrr. LOVE!!!

puss

I shop, therefore I am

Ingen vaktade mig så jag rymde. först ringde hemtjänsten så jag fick skriva på papper och fixa schema, info och allt. Fotas ska man och informeras och delegeras. Sen svängde cykeln till stan och det blev dyrt. Skulle köpa något nytt till imorgon och fredag NÅGOT nytt, typ EN klänning, skor, tröja eller kjol. Men det gick ju, såklart, åt helvete. Vem är förvånad? Once I pop, I can't stop. Kom hem med två klänningar, ett halsband, ett linne och ett par skor. En svart-vit-blommig klänning från hm, en som jag redan har i rödvit. Ett svart linne från Åhléns med döskallar på, en svart klänning från Åhlens (svindyr) en järnpil som halsband från glitter (jag tycker då ej om Volvo eller kämpar för männen utan håller bara på LagET) ett par röda skor från Din sko med klack också. Sen tog jag mig hem ASAP innan mer pengar flödade. Nu ska jag jobba mest på Timmys så jag inte går i personlig konkurs. mmm nya prylar prrrr

Snart ska min lilla lillebror på bal, 9:ans bal. aaaw. i kostym och allt. sweet.
Jag ska fortsätta att läsa om bönderna i Sverige. Det är riktigt intressant! Opponering morgens. gaaah! nervös. sen ska jag hinna med så många studenter som möjligt.

Puss  
               

Saknad

    Så var det genomfört.
Jag har plockat ur min piercing i ögonbrynet. Den har suttit där i fan fyra år typ. Fick göra den efter resa i Turkiet. JAg ville hennatattuera in ACAB men fick inte för mor och far, så jag fick pierca ögonbrynet istället. Vet inte hur de tänkte då henna försvinner efter 2 veckor men men. Gjorde den tillsammans med Pernilla, baben, hon piercade ploppen i örat (Kommer ej ihåg vad det heter trots att jag också har piercing där)... Varför kan man fråga sig, har en sådan sak tagits bort från mig. Av flera anledningar. Den var inte snygg längre, den höll på att växa ut och slets ut av saker som fastnade som kammar, handdukar, tröjor och annat. Till sommaren när jag jobbar i hemtjänsten skulle den ha fått försvinna ändå pga smittorisk.
   Men inget ont som inte har ngt gott med sig. En piercing i ögonbrynet mindre lämnar plats för ngt nytt :D Vi ska bara sluga ut vad. Jag är sugen på tungan. Hör hur alla tandläkare kvider men jag tycker det är snyggt. Mamma skulle dö. hehe... Vill int eha i läppen, jag skulle så mongo ut, Viktoria: Vad hände med boobsen??? Naveln inte riktigt min grej, dock finns det mkt fina smycken för navlar. hmm tattuering? kanske kanske...
   jag slugar vidare med en stor svart tyngd av saknad i magen.

Puss

Rape

    Igår var en mycket intensiv och underbar dag. upp 05.30 (!) jag har gått och lagt mig senare än så (eller tidigare beroende på hur man ser på det) Iväg mot hemtjänstlokalen vid 07.00. En kopp kaffe och träff med "kollegorna" sen begav vi oss iväg på cykel. Klara är inte ett stort område och vi rörde oss mellan ungefär 5 kvarter, göttast! Tanterna vi besökte var jättetrevliga och söt. De var så tacksamma och trevliga. Vissa piggare än andra och mer lättpratade, andra förvirrade eller halvdöva. Men en mycket fin katt träffade jag. Tror jag kommer trivas ypperligt där. SKa dit måndag och gå kvällen, bävar inför första rundan jag ska få gå själv, men det fanns mobiler som amn kunde ringa på till de andra som jobbade. Inget jag inte klarar.
  Fick gå runt 15.30, hem, tvätta bort gamlingslukten och invänta Pontus lilla röda bil med Tove och Oskar i. De kom från Åmål där de befriat en slav av kapitalet från hans bojor på kyrkogården. Mot Degerfors där ett derby skulle utspela sig. Tifo bestående av små rosa hjärtan (de var rosa, ej röda) kastades och var fula men de vita plast"skynkena" med röda stjärnor på var riktigt snyggt. Ett tidigt mål för hjältarna! gött som bara den, kunde dock inte låta min skeptism vara utan talade med baben Stefanie om att jag trodde ÖSK skulle kvittera på ett mongosätt i slutet, få lååång förlängning, domaren på sin sida och vinna med 1-2, Stefanie tippade 2-0.
tyvärr fick jag rätt. omkring 80:e minuten och 1-1 är ett faktum, domaren blir galen, blind, berusad och lämnar planen för att läsa en bok och blåser när han tycker sig ha varit tyst ett tag och efter 3 +minuter blir det självklart 1-2. Länge sedan jag varit så arg, jag bara gick, tror Stefanie sa hej då när de gick mot tåget men vet ej, jag avr upptagen med att skrika på domaren och vibrera av ilska. När jag gick mot bilen tror jag att det är möjligt att jag krossade 50 barn och dödade penisonärer med min arga aura och onda blickar. Jag demolerade äve en gräsmata när jag rev och sprakade omkring mig. I bilen hem fick jag en pubertal hämnd när ajg genom bakrutan utförde ett gestkrig mot ett gäng ÖSKare i bilen bakom. Uppfann nya obcena handgester som jag tyckte de förtjänade.
   Väl i Karlstad satt vi hemma hos OSkar och spelade frågekortsspel av något slag. Det var en del konstiga frågor men kul i alla fall.
   Snart ska min uppstas vara inne och jag är typ klar men Conny svarar ej på mail! gah! what to do???

Imorgon jobba Timmys. Wiiie!

(skulle berätta för min far om fotbollen när han kom hem på lunchen och blev arg igen och hade sönder lite papper och skrek lite. Jag behöver nog lugna ner mig lite och inte känna så mkt för Degerfors)

puss