Mäh guuud!!!

Veckans glädje: den röda Ford Mondeon som rullade in på tomten med en moder och en fader. NO MORE HUSHÅLLA!!! Bara den saken att jag slipper hoppa in på ICA 22.00 och handla vad som kan tänkas finnas kvar för att alls få frukost och lunch, FRIHET! No more oro över om bror kommer hem eller ej i tid. (han glömde låsa dörren i natt!)

Enade vänner i min fanclub, jag vet att ni saknar mig, att jag är trött eller jobbar hela tiden, och att ni går igenom en svår prövning där abstinensbesvären känns oliiidliga. Betänk dock att den som väntar på ngt gott väntar aldrig förlänge! Okej. studierna börjar snart och då är jag lika fångad igen, okej jag ska utomlands ytterligare iaf en vecka, men låt oss se positivt på det hela och som ngt som kan gynna oss alla.

Igår bläddrade jag lite i en almanacka på kontoret och upptäckte att jag är inplanerad en vecka längre än jag trodde jag var för hemtjänsten. Sade iofs att jag kunde jobba hela sommare och jag har ju faktiskt inte fått ngt schema alls från dem, men... Man tycker att de kunde ha kollat med en lite i alla fall. Ser tisdagen jag tydligen ska jobba framför mig när jag ej dyker upp, de ringer och jag är i Prag/budapest eller annat dekadent ställe. hrmpf.

Igår skulle jag umgås med Stefanie efter jobbet. Jag avr inte så pigg men det var trevligt. Förutom att jag sluddrade när jag pratade och var knäsvag och fick hgålla i Stefanie. Bra liksom, jag jobbar 150%, oops! men idag är jag ledig och imorgon. DET ÄR SÅ SKÖNT! jag tvagade mig och inser att jag inte kommer att bli lortig igen direkt.

En gång hade jag, som sagt, ett liv.
men
profit profit, det ska alltid va profit.

Till minne av Johannes och Rolf.
Slukade av en fascistoid statsmakt med vapen ist för hjärta.
KOM HEM NUUUUUUU!!!
snyft

Val i höst dåra. Mitt val är lite konstigt, rösta eller inte rösta. Genom att rösta legitimerar jag ett system jag inte tror på. Men samtidigt borde man utnyttja det system som finns och göra det bästa möjliga av situationen. Ser det inte som att ja röstar för ngt utan mot andra saker. Jag röstar INTE för sossarna, vänstern och hippiesekten miljöpartiet utan mot borgarna och fascisterna i alliansen. Som Johannes uttryckte det: Två sjukdomar för Sverige och världen, den ena är bara obotlig.

Ikväll skulle det tydligen vara en såndär sammankomst hos Isabell och Anders. Som jag har längtat. ett umgänge som inte luktar frityr, stekos, bajs eller alcogel. Bäst!!! Slappna av och bara ha trevligt.


Igår skruvade mor och jag ihop överhyllor. Med i varje paket fanns två små träklossar, passbitar, som hindrade delarna från att slå emot varandra och skadas. Passarna skulle bara kasseras efter uppackande. Vilket hemskt och grymt öde! Att födas och formas till världen som en passbit, skapad att hålla isär delarna till en Billybokhylla och sedan, när allt är uppackat, slängs man. Jag försökte verkligen rädda passbitarna och lägg aupp dem på hyllan i hörnet där de inte skulle synas men tillåtas att leva. Icke. Mamma, självklart iförd svart kåpa, lie och döskallemask, slacktade brutalt de intet ont anande passbitarna och förpassade dem till evigheten. Bara så ni vet hur det går till i de svenska husen runt om. Passbitar mördas dagligen av mödrar och fäder precis som mina. GAAAAH!!! all ondska i världen, vart skall det sluta???


Puss



The week that just didn't want to end.

okej. så här var det då.
Kom hem till sweet Karlstad för en vecka sedan och kom hem till kära egna sängen, den har saknats lite. jobbade måndag 07.00 till 12.00... TRODDE JAG! men jag har fått fel schema, jobbade måndag 07.00-16.00 och går helt andra turer och tider mot vad jag hade trott. blöh! fick reda på att mitt götta schema var 75% och jag skulle gå 100%, jaja, Ledig tisdags med fika, onsdag jobbade kväll, torsdag och fredag jobbade dag 07-16. Fredags morgon fick jag en morgontur som bara fortsatte in absurdum, DET BLEV ALDRIG LUNCH!!! men jag fixade det. käns bara inte kul och bara hoppa in skrika heja, rycka upp folk ur sängen, värma ngn form av frukost, släta till täcket och sen springa igen. Jag har rullat hår, rakat hakor, tvättat, städat, bäddat, duchat, klippt naglar, matat katter, röjt i diskberg och ja... Gött med helg kanske ngn tänker men ikke!!! lördag 11.00 TIMMYS! slutade 12... eller a 24.00 13 timmars jobb det då! Ska vara där 11 idag också, men idag blir det inga 13.00 och det är molnigare :D för igår var det djur! som min lilla lillebror skulle ha sagt!

Jag hade faktiskt ett liv en gång i tiden, det kanske är svårt att tro, men så var det.

okej jag har inte BARA jobbat, men nästan, hann med en seglats i torsdag och släpade med mig en Madde och en Stefanie, vet inte om de var rädda för situationen med båt och vatten, eller de blöta badgossarna Johannes och Rolf. I fredags var jag med Madde och träffade hennes klass, mötte även min egen klass... eller ja, Pontus och Kat med tillhörande Magnus, en mycket kort stund. gah! ständigt denna trötthet.

sen att det är 28 grader i rummet när man ska somna runt 01.30 trots öppna fönster, det är en annan sak det. Nu mot Timmys igen och på måndag börjar vi med tanterna igen.

vi ses på andra sidan

puss

Jag är inte neger jag är GRÄK!!!

Mohahaha!
Nu är ni allt bra nyfikna vad? hehe
den stora frågan alla ställer sig är väl: HUR brun är Susanna?
svaret är väl att ni i skitsverige har haft det nästan lika varmt som jag och jag hatar er alla för det!
Men Grekland, Karpathos, Lefkos, UNDERBART! Tänk Kos och sen den raka motsatsen, inget disco så långt ögat kunde se, en EN souverrnierbutik, En biluthyrare (Nikos), man hälsade på folk, visste vem som var släkt med vem (alla släkt med alla), UNDERBART! Ett litet aber bara... TYSKARNA!!! devrgfhjagrjkl TYSKAR!!! De la sig fel, hade 500 barn och barnen sprang och hälde vatten omkring sig och ja. gah!!!! BARN!!! TYSKBARN!!! Och ungar greker! myohmy, "jag vet, vi ställer oss 20 meter ifrån varandra på en strand fylld av turister och småbarn och sen skjuter vi hårda bollar utan kotroll mot varandra" "ja! DET GÖR VI" BWAH! men klart vatten och vit sandstrand, hur skulle man inte kunna bli förälskad? Grekland, aaaw, yes, mat, bad, sol, retsina, getter, katter, katter, katter. ohja! Bilder kommer när sladdar och kameror finns i på samma ställe (2-3veckor). Det är svårt att beskriva denna pitreska familjära lilla fiskeby och de bergsbyar som låg i omgivningen. Det måste upplevas!

Obehaget med att resa bort så här länge är att man aldrig vet vad som har tattat till sig under ens frånvaro. Vilka som har börjat hata vilka och vem som har lärt känna vem. Men det är upp till djungeltrumman att trumma mig i örat nu.

Nu ska det badas i Skåne, Lursjön vid Hästveda! det ni!

om någon undrar kommer jag hem på söndag. börjar ju jobba måndag 07.00. GÖTT DÄ!!!

ångesten: missar antagligen augustibuller, det ser bara mörkare och mörkare ut och det gör jätteont, läste om Arvika i tidningen på planet hem och blev argast! JAG VILL INTE JOBBA!!!



ok, jag erkänner, jag har saknat er lika mycket som ni har saknat mig... men berätta inte för gaybögen!!!


haha, VM-finalen avnjöts bakom italienare! vad mer kan man begära?


puss