Häddå

47216-103

Idag besökte jag en mkt respektabel ung dam för att hjälpa med kalla kriget och säga hejdå då jag drar till Paris i morgon bitti.
47216-102

vackert är det. och hör sen. och nu pratar du med mannen!

47216-10047216-99

Sen fikade vi. Och folk undrar varför, VARFÖR jag ska åka! men titta på dem! retards, fucktards. Det snöar ute också. jefla snö. och mamma skulle bestämt ha den lilla väskan... vad skall man lämna hemma? bwah! Vad har Cissi och Jessica för adress i Hallsberg? Hur mkt kmr Karlstad att balla ur när jag är borta? hmmm, frågor vi alla ställer oss i svåra tider.

Puss

mohahahaha

soloooong SUCKERS!

what every girl wants

47216-9547216-9747216-9647216-94

Titta på dom (inte mig då, utan de heta prylarna). Dom är mina nya älsklingar!  my precius.47216-98

Hur ska de se knappen? Hur ska de veta att de ska trycka på en knapp? apoteket my ass.

Tony

Tony

Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.


Tony var ändå för snygg för Degerfors. Kan inte ha varit lätt att jobba med alla törstande bruksfruar efter sig. Tony. Lycka till i
Jefla hammarby.... ynk


När skönhetssömnen inte räcker till

47216-88

Ohyes baby, kiss me and say that you luuuv me!
Jag vet att du vill!
har ni någonsin sett något vackrare?
Jag bespottar alla som säger att skönhet kommer inifrån!
Man kanske inte ska avslöja att det behövs, iofs.
Men det är ju en bild tagen med min nya snygga kamera.
Den bästa kameran i världen.
och hör sen.
47216-89
Cheeeeeeeese

jääää.
nu, Lost och mer plugg, tentan närmar sig och vad fan är ämbetsverk liksom? okej, det vet jag, men det är nog fan allt. tur att man har cheps och chokoläääde.

på fredag, då ska jag köpa skor och vara en lycklig människa.
mmmm shoping
I shop, therefore I am!

Puss

Hallsberg! och Magnusarna

Hallsbergs kommun

Ligger i Sydnärke, på gränsen mellan slätt och skog.

I kommunens alla tätorter finns bra och prisvärda villor, lägenheter och byggklara tomter.

Det finns bra barnomsorg och skola samt hög servicenivå inom vård och omsorg.

Över hela kommunen finns idrottsanläggningar, härliga marker för bär- och svampplockning, skogsbackar och stränder som lockar till besök med fikakorg och fiskespön i bagaget.

Förenings- och kulturlivet erbjuder allt ifrån jazz i världsklass till studiecirklar i alla tänkbara ämnen via stora handbolls- och fotbollsturneringar och väggmålningar av Carl Larsson.

Kontakta gärna Hallsbergs kommun om du vill veta mer.


Där var jag i lördags! efter jobbet, fick sluta tidigare, åkte jag mot metropolen Hallsberg för att träffa Cissi och Jessica, mer eller mindre klara lokförare! Bäst! Kebab, party, sång och dans. Vem var tattaren som tog fram julskivan? hehe

inledde dock helgen i torsdags med Capote, en mkt bra film. vilken man han är mr Hoffman. mmm. Självklart knödde vi lite hos Oskar. Jag har slugat ut en present till Oskar, men jag vet inte om han ska få den, nu när ÖSK har mutat sig till en plats i allsvenskan. hrmpf.

Åter till de vackra damerna i Hallsberg som bara regerar världen. ah, det blir igen! Hur kan man motstå Hallsberg liksom. De har ju en psykopat där, om inte fler! Undrar om Hallsberg har alla invånare i sin kommun, so to speak...

Hem på söndagen, sprang på Magnus 1 i Hallsberg, på väg mot Katrindamen. Varför träffar jag ALLTID konstigt oväntade menchen när jag åker tåg? det är frågan.

Hämtades upp av Ylva, systers mor och åkte via hem och Råtorps pizzeria till Norrgården för renovering och slavarbete med glasfibrer! sticksigt!!! Magnus, 2 smet in när vi hämtade ved och pokade horses. Magnus 3 var "sjuk" lägligt nog. hmmm...

nu är det så att jag har tenta på fredag så snälla, prata inte med mig, be mig inte att umgås med er, för jag har inte diciplin nog att säga nej. Så om jag ska klara tentan krävs en laginsats, fresta mig ej!!! Åter på fredag.

puss



Bwah

http://www.helgo.net/john/elijahwoodfakta.php

vad mer kan begära?

Männen i min helg

47216-87pizzaHAHAcockaDaniella

Oh dessa bitterljuva varelser av det andra könet. De som varit inslag i min vilda helg fylld av underbara nätter, samtal och sång. Visst var de fler. Men för mkt av det goda kan skada. Mowie, Oskarfest, piratfester och slökväll med kebab och glass.

World

Igår var jag i Degerfors och allt var sig precis likt. Håkan trummade mordortoner i otakt, arvikingarna var jätteborta och kunde ej längre behärska det svenska språket och bosna fixade pizza. Vi fick iofs äta pizzan på 8 minuter då avsparkstillfället nosade oss i nacken. 1-1 mot Landskrona och vi är inte på kvalplats... än. Jag har inte tid med kval, så det finns inte en chans i världen att det får bli kval. Roadtrip med Stefanie, Joakim och Johannes, very nice, ohyes.

Idag då, skuttade man upp 07.30 för att leka roddare åt riksteatern, vad gör man inte för kulturen? så 09.00 UNO började jag bära div lådor och skärmar mm för att bygga upp scenen till barnvagnsshowen 14.00 idag. Finns det ett bättre sätt att spendera sin måndagsmorgon kanske? NEJ!

Nordkorea har sprängt saker nu. Vad jag vill minnas har jag aldrig påstått att Nordkorea är en pålitlig, fredlig eller bra nation, målet är att avveckla ALL kärnkraft od, både atombomber och som energiform. Men om USA och Israel ska få ha atomvapen, varför inte Nordkorea, USA lägger sjukt mycket mer pengar på vapen, krig mm än på bistånd och 1/3 av befolkningen lever under eller precis på fattigdomsstrecket. Jag litar inte på Nordkorea, men jag känner mig mer hotad av USA och Israel.

Nu när reinfeldt är the mupp of muppcoutry funderar man lite på att söka politisk assyl, Johannes syster skulle till Norge, jag är mer inne på ngt flashigt som Bolivia, Mexico eller liknande.

Och i dessa dystra tider bjuder vi på lite ögongodis för att värma de kalla vindar som blåser över Sverige

47216-85

the one and only, Mads Mikkelsen!

Puss

Kommentar

En kommentar till tv4:s nyhetsinslag om Nordkoreas kärnvapenprogram:

Det är ju tur att USA får ha kärnvapen då de inte har varit inblandade i krig på så länge, utan är en stabil och pålitlig nation, medan Nordkorea, som varit inblandade i så många krig den senaste tiden, känns mindre stabilt och därför ej borde ha kärnvapen... Eller hur var det nu?

kommentar 2:
Rörande Qvislingen Sebastian Karlsson, Jag vet inte om jag anser det så stabilt att publicera hans mobilnummer och mail till jobbet eller inte. Jag tänker inte lägga pengar på det. Jag vet dock att en spelare som är villig att agera på det sätt som Sunkseb gjort, inte förtjänar att få spela i Degerfors eller beträda Stora Vallas heliga gräs. Jag har inte lust att betala för det saneringsarbete som krävs för att polera rent arenan efter att Sebastian har lortat ner den med sina äckliga skor och sin AIDS-närvaro. Jag vill inte se svinet mer. Men jag tror inte att hot via sms från  besvikna fans gynnar framtida värvningar av nya spelare.  "vill jag spela i en klubb där jag blir hotad om jag lämnar, eller vill jag inte?"  Nästa gång jag ser Sebastian på staden (han handlar på h&m och fikar på waynes så det lär inte dröja)  då  kommer jag  inte att vara nådig...  Jag kan inte rå för om jag "råkar" spotta i hanns kaffe latte...Har har väl råd att köpa en ny nu?

nu = bota huvudvärk och känna mig höstig.

mmm choklad.

puss
(fast inte på Seb)

Bloody Monday

Så såg man första 7 avsnitten och pilotavsnittet av Twin Peaks. och så tar det abrupt sdlut mitt i! vilket antiklimax! Men den som väntar på något gott väntar alltid förlänge. men tålamod är en dygd tror jag. så...

Mormor och morfar har precis åkt iväg i regnet. men vi ses snart, då vi åker till Paris (jag mormor och mamma) och Ialien (Pappa, simon och morfar) Ingen fara på taket med andra ord.

SKA var det som gällde i fredags, jag vet inte med resten av folket där, men jag hade det väldigt trevligt och avslutade kvällen med Johannes och Rolf, vad slår det liksom?

Samtala på balkongen med Stefanie, Pontus och Madde!


Kört bilen har jag gjort en hel del också. kanske ska skaffa en rosa plastbit, den är finare än den jag har nu och passar min plånbok bättre i färgen :D

I år har jag sett Degerfors tre gånger. Jag saknar det. På söndag, den 8:e. då är jag hemma och Degerfors spelar hemma. Jag ska åka, ska du? Det gör verkligen ont i mig, att jag inte haft tideen att åka. Förut var det pengar jag saknade, nu när jag har jobb parallellt med studierna, då är det tiden som saknas. Hur ska man få det att gå ihop? Jag saknar Kanada, jag saknar Vulkanexpressen, Det fattas mig så det skär i bröstet! Jag har abstinens. Degerfors, mitt hjärtas syre. Meningen med mitt liv. DEGERFORS!

Nu ska jag ner och leka med barnen, Stefanie och Julian, sen blir det skolan en sväng och friskis och svettis får avsluta kvällen.

Var bara tvungen att lägga till en klassiker
http://www.kallestrokirk.se/mall43.htm
hahahahahaha. ja.. vilken fin serie det är.



Puss