fan, fan, fan.



puss

Snyft

Jag hade liksom inte ens tänkt på det alls, emn angelica gjorde mig uppmärksam på det igår, att det nog faktiskt kanske var den sista föreläsningen någonsin... YNK!!! Ni som känner mig vet hur blödig jag blir av sånt, jag säger bara studenten... Sista föreläsningen? men föreläsningar är allt jag känner till, det jag ägnat mig åt i fyra års tid. Det, möten och extrajobb iofs, men ändå. Lite sorgligt blev det där en stund. Jag kommer antagligen inte få något jobb under våren eller till hösten så jag kommer säkert få läsa något till hösten för att trygga inkomsten ändå, men om jag mot alla odds skulle få ett jobb, tja då var det sista föreläsningen... Snyft!

Puss

IIIIIIH!!!

Så avlöpte 30-årsfest för Erik utan allt för stora incidenter. Det kanske var att skivan med filmen som skulle brännas inte tog två timmar utan snarare 9 timmar att göra. För det vore ju smidigt om man inte behövde omformatera filer, hitta rätt uppdatering av program eller behöva avinstallera 700000 saker. Gah! Tack för att man har Adrian och Danne som typ är snällast i världen och hjälper mig med saker jag inte förstår.

Vasalopp och filmmaraton i soffa är grejer det. Så ska en söndag spenderas.

Har nu planerat in ett lönesamtal. Ihhh. första någonsin. liiite nervös.
sen söker VSF folk till FUM-valet. borde ta tag i... blah!

På fredag kommer Kjell! KJELL!!! hihi, träffad en kjell i lördags natt. lyckan var total! Kjell. ah.


men kanske störst är förlovning mellan Håkan och Madeleine. Lite vardagskärlek som stärker tron på människan i stort och kärleken totalt. IIIIH IIIIIH Grattis som fan (eller vad man nu ska säga) :D LUUUUUV <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Puss