Lördag i Stockholm

"vild" kväll/natt på hotellet. ölbägare köptes in med mängder av öl och stämningen var på topp, ledde till och med i vissa samanhang till att talarlista infördes... Sociala friheter och samkväm undanbedes, Kåraktiva kan uppenbarligen inte umgås utanför formella ramar, men charmigt på sitt sätt.

Vaknade ju då självklart alldeles för tidigt och fick spendera morgonen med att titta på  Gladiatorerna på tv... allt från 80-talet. snyggt värre.

Nu är det åter dags för möte med yrkanden, åsikter och diskusioner. woha! Sen är det ju då tyvärr buss som gäller för hemfärden. Hata bussen, borde haft nitar och sett argare ut. Då hade jag kanske sluppit sitta med någon brevid sig... Det är otrevligt med närkontakt när den är ofrivillig.


Puss

SFS i Stockholm

Styrelsemöte i helgen då. Började fint med uppgång vid 5, tåg vid 6.38 och sen kaffe och frisörhäng hos och med Josef. Glad över att det flyter på så fint för honom på jobbfronten, äntligen. Kanske mer frekventa besök i fortsättningen. Hålla tummar! Sen irrade jag mig rätt till de nya lokalerna och här sitter jag nu, fullpumpad av kaffe och smågodis. nomnom.
Som vanligt lever jag mig in lite mycket och känner ett behov av att ta på mig hela SFS framtid själv och rädda all nationell studentpolitik här och nu. Helst genom att åka till alla kårer nu direkt och prata utbildning och påverkan. Spännande med utvecklings- och förändringsarbete. (Skänker även en tacksam tanke till Karlstad studentkår som lånat ut sin dator till mig.)


Övrigt fyller far snart år och lömska planer på presenter har smidits. Firade systeryster i skogen igår kväll. Busigt värre med grill, eld, tårta och ostbricka. fint som snus :)


Puss

ojdå

Ja, här var det ju ett tag sedan man var inne och pillade... Annat som kommer före, som Farm Ville och MaffiaWars på facebook. Moget som bara den.
Annars kan man väl säga att det är en hel del i skolan just nu, har ju föreläsning på flera timmar åt gången upprepade gånger per vecka. Vet inte riktigt hur jag ska hantera all denna lärarkontakt.
Annars så har Gäddan figurerat i media igen. Kanske dags att ta ut arvode som mediastrateg eller liknande. http://www.vf.se/Arkiv/Nyheter/Karlstad/2009/09/Standsmassigt-studentboende--for-sju-090915.aspx

naja, nu åter till möteshandlingar, budgetpropar och katterna.

Puss