wiie

wiie
Titta på fjonghåret, mitt hår är så långt ifrån behov av viagra som man kan komma!

Idag var jag och Viktoria på staden, vi hittade Sofie och åt mat på Atlantis där även Robin dök upp. vi pratade och hade en djup diskurs om USA. vi drog en prallell om att USA ägnar sig åt snadlåde-mentalitet, ex: "du rasade mitt sandtorn så då rasar jag ditt". en mentalitet som kan apliceras inte bara på USA utan även människor. Ingen tyckte om USA och vi diagnostiserade landet till det barnsligaste i Världen, Har man Arnold som guvenör är det väl en sak, men killen har pselat i Conan Barbaren. han har den största pungpåswen i världen! I alla fall. jag tyckte att USA var ett bokstavsbarn (ADHD, Damp) Sofie tittade på mig och sa: ja? så klart, det heter ju bokstäver, USA. hihihi. jag och Viktroia fick psykbryt. jag grät och Viktoria svettades :D:D

Atlantis

Well well, Igår hurtade jag och Madde så nu har jag stjärtvärk. Friskis & Svettis skadar mig >.< Sen hade vi en diskurs med min fader om Mohammed-bilderna. Bio nästa pengis! Brokeback mountain. Snart fredag och mysmiddag med östrogenfolket. Varför, VARFÖR har Glada Ankan slutat med den underbara texmex-buffén? det är en bra fråga, de sa att det inte lönade sig och att de haft den i massor av år. Hur kan något så underbart inte löna sig? Gah!

Biljard på Score. Fascinerande. jag spelade bort pengar i en pokerautomat! hehe. lite biljard, öl och bowling. Katrins lösgodis satt där det skulle också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback