Bandy!

Idagen inleddes med ett styck promenad ner på staden där det systerskapades, en lite lätt"vi mot dem"  attityd låg över det hela; det är vi systrar mot männen! Fika och hemgång. Kokade varm choklad och begav mig åter ut på promenad, plockade upp ett styck Johannes och ett styck Madeleine. Vid torget började det med bröl och smällar, det blev bara värre. Mot Tingvalla och kvalet mellan Boltic/Göta och Gripen BK. Det var en köttmassa utan dess like och massans psykologi kunde verkligen synas i sömen. En föraning om vad som komma skulle fick vi när en Bolticmupp ramlade på isen och vi flög typ 100 meter. Massan rasade och kokade. Blev inte bättre när vi tog ledningen... Krossade revben, tjalala. Tror heller aldrig jag hört så många kombinationer med ändelsen -hora,-fitta och -bög, fascinerande. Jag fick i övriga mål bilda mänskligt skydd runt Madeleine, precis som Joakim gjorde runt det lilla vilsna barnet. "men jävla bögjävel! Passa kan du inte heller" det är hans sexualitet som passar bollen, nyhet. Mycket fint folk var ansamlat och när Gripen-Mupparna kom blev det klart bråk. tre stycken, ungefär, kommer till vår  sida (inte del/avgränsning/sektion utan sida) av planen och muckar. Klart de fick pisk och klart det blev bråk. Polis och vakter redde upp det hela och kastade iväg lite folk bla sig själva. Vi klarade oss men det var onekligen lite nervöst ett bra tag och en skön promenad hem där värmen i fötterna återkom. Film hyrdes, Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Bra men inget slår boken. Nesser: har du skrivet en i just den stilen behöver du inte skriva 70 till. Även Röd Drake sågs. sir Anthony Hopkins, vilken obehaglig man, vilken skådis.

Nu sleepy, men först en sida eller sju i 1984. imorgon blir det Mill och OED. Puss

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Susanna! Din gamla klasskompis här. Hoppas allt är bra med dig... va görs nuförtiden? //Sandra

Postat av: Anonym

Jo allt är bara bra! Läser till svenskalärare år1-7 på Linköpings universitet...! Träffade även En annan gemensam klasskamrat här i stan i torsdags, Daniel som tydligen läser franska här på uni!

2006-03-13 @ 22:11:24
Postat av: Sandra

Ha ha ha! Nej det e inte du som är virrig, jag & Linda delar blogg, för att hålla varandra lite uppdaterade =)
Vad har du för planer då, plugga ngt program?

2006-03-14 @ 22:01:47
URL: http://hakuna.blogg.se
Postat av: Sandra

Nya Annika!!! Tack för den... :P Händer annars då? Kontakt med många från SÄG än? Känns helt sjukt att det snart är ett år sedan vi tog studenten!!

2006-03-15 @ 08:56:00
URL: http://hakuna.blogg.se
Postat av: Sandra

Oj oj... blev hela bunten kvar i Karlstad?! Du får väl hälsa till de du fortfarande träffar!

2006-03-15 @ 17:19:35
URL: http://hakuna.blogg.se
Postat av: Mads

BANDYN VAR VILD :D

2006-03-16 @ 01:39:28
URL: http://mads.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback