Nationalekonomi delux

47216-142

Hehe. det är en utbuds och efterfrågekurva över mig på krogen. hehe. Utbudet är stooort, efterfrågan obetydlig och knappt nämnvärd. men nu när jag läst lite nationaaaalekonomi vet jag hur jag måste göra för att lösa problemet och bli mer konkurrenskraftig på köttmarknaden. Om vi dock tar hänsyn till en massa annan shit inser vi att det dock är lite hurry hurry. får inse att min utbudskurva nog är en avtagande sådan och att min konkurrenskraft på köttmarknaden sjunker pga vissa faktorer så som ålder, godisintag, alkoholkonsumtion. men även stiger i och med alkoholkonsumtion hos andra. Jag visste att det här ämnet var bra för ngt!

Slutet på veckan närmar sig, jag har spenderat alla mina pengar snart... det är hmm..25 dagar kvar till nästa omgång pengar. När skall man göra en budget som är möjlig att hålla? när inkomsten är oändlig och obegränsad :D

På fredag är det kravallsittning med SVIK, så ska jag förfesta hos Karin. wiiiiie jag samlar på:
folks boenden
folks anhöriga
syfilis
pläp

btw! Jag och Viktoria har blivit kvinnornas kvinnor och börjat sticka. Helt underbart är det, avslappnande och produktivt. mmm sticka... Jag har ont i fingrarna :* ynk

men för övrigt (som lillebrors lärare skulle ha sagt) så på östfronten intet nytt, inte väst, norr eller söderfronten heller iofs. här blir inga barn gjorda.

tänkte ta tillfället i akt och rasa lite också. har tittat på tv igen och tittat på människor på staden... jag blir så arg:
  • människor som är oförmögna att tänka en enda originell tanke eller kläcka en enda egen idé utan bara gör som andra redan har gjort och låtsas att det är deras egen idé. TRÅKIGA är vad ni är! och hör sen! (ok. alla kan inte vara lika übermench som jag, givetvis, men c'mon!)
  • osjälvständiga människor! ingen människa är en ö, enade vi stå splittrade vi falla bla bla... men ingen dör om man går ett steg själv! eller andas själv!
  • Människor som definierar sin egen identitet enbart i relation till andra människors identiteter.
  • snö, svält, miljöförstöring, reinfledt, brevbärare, småbarnsföräldrar som inte ger sina barn sprit så de håller tyst, damm, priser och det andra vanliga tjafset.
Ok. jag är väl mest arg på konformitet, likriktning, folk och saker som bara är ekon av andra folk och saker.
På lördag blir det ankan. där vet man ALDRIG vad för originell människa som kryper fram under bardisken. eller ska jag kalla dem "speciella", "egna", "unika". hehe
söndag är svull och Wayne's world... ohyeah! med mitt busskort erövrar jag världen.

de har fått in leopardmönstrade basketkängor på bergvik!!! Jag har paxat dem so back off!

puss

Kommentarer
Postat av: Oskar, en sann elitist

Ibland när jag sitter på bussen och överhör ett samtal frågar jag mig: vad var meningen med att ni föddes, att ni går omkring här och andas samma luft som jag, att sådana som ni står före mig i kön på PK:s? Har ni någonsin tänkt en originell tanke eller ens höjt på ögonbrynen på ett lite annorlunda sätt? Skulle inte tro det.

2007-02-01 @ 18:55:35
Postat av: DGI

tonåring + kvinna = KÖTT
hot stuff

2007-02-01 @ 19:19:17
Postat av: elin

jag skall strida för skorna!

Postat av: jocke aka. the fool on the hill aka. nowhere man

Oskar elitist// fråga dom varför dom har råkat stoppa byxorna i strumporna, påfallande många av den typen människa du beskriver har nämligen råkat göra det. Lika många har en böjelse för Arena.

Förresten, susanna, leopardmönstrade basketkängor?
Väcker två känslor:
1. Hideous!
2. Vem spelar basket i kängor? Eller är det basketbollar som är leoparderade som är kängor? Rör det sig om nån sorts terrängbasket i have´nt heard of? Går det åt mycket knark där hos personalen på bergvik?

Eller är min gärna på strejk efter insomnia och whiskey, och har detta i sin tur något med att göra att klockan är åtta på morgonen?

sÅ MÅNGA FRÅGOR så lite svar.

Det där med utbud och efterfrågand, det var mycket underhållande och trevlig läsning faktiskt. Finurligt.

2007-02-02 @ 07:57:07
URL: http://tambourineman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback