Tagen

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Vad är egentligen inte underligt eller egendomligt med mig? Vad är egentligen underligt och egendomligt? skall det vara motsatsen till normalt? vad är det?

1. Min bild av framtiden är ett hopp om rosenskimmer men en bild i moll färgad av dystopiska och negativa tankar och teorier.

2. Jag finner oerhört stort nöje i de mest absurda saker som ingen annan riktigt förstår humorn i. Jag kan tycka, helt ärligt, att det kan vara sjukt roligt med en blomma i en blomkruka eller en potatis. >Jag får konstiga bilder i huvudet och gör långsökta kopplingar till höger och vänster och skrattar sedan hysteriskt mycket. Jag finner också ofta större nöje i saker som andra bara finner ett litet nöje i. Jag får bilder i huvudet och drar det hela ett steg längre och det är roligt i min värld.

3. Jag är scout. Folk brukar finna det väldigt konstigt och annorlunda och udda. Jag har varit med i Karlstads sjöscoutkåt sen jag var 6 år, alltså i 14 år (!). Jag kan alltså segla och ta hand om en båt, knyta knopar, sätta upp ett tält, bygga en spis av naturmaterial, surra ihop ett bord med bänkar av slanor och en massa konstiga saker. Även scouterna som gjorde det möjligt för mig att ta mig till Thailand och Malaysia woha!

4. Jag har radion på i bakgrunden, eller tv:n eller datorn med ljud på nästan hela tiden, alternativt dörren öppen till mitt rum, mp3 igång för att komma undan tystnaden. Om det blir tyst och jag rastlös tänker jag alldeles för mycket om alldeles fel saker vilket ofta genererar sömnsvårigheter. SLUTA TÄNK!

5. Jag har inte den blekaste aning om vad jag borde göra med mitt liv egentligen. Vilket skrämmer mig fruktansvärt. Enklare om man hade ngn form av plan/mål/ambition. Den behöver inte nödvändigtvis vara verklig eller reell plan, men ett mål, ngt att sträva mot och kämpa för. Har idéer om vad som vore trevligt, men ingen jag riktigt brinner för med allt som bara går. Detta fyller mig ofta, precis som alla andra med en känsla av hopplöshet. Välmående och välbefinnande? kan det kanske vara en plan?  Måste skapa en. alternativt vinna en på lotto.

6. Jag nyser typ 23764195623189 gånger varje morgon. allergi? mycket damm? jag vet inte. men nyser det gör jag. hysteriskt mycket. spännande är att försöka nysa tyst när klockan är 06.07 och man försöker att inte väcka resten av familjen genom hysteriska nysningar. Kan bland annat vara därför det tar sjukt lång tid för mig att äta frukost.

Oh, jag kom på en massa konstiga saker med mig, får man verkligen bara välja sex stycken? Jag stickar också, och virkar, jag kan spela klarinett, ska ge mig själv en present när jag fyller 20, när jag fick glasögon blev jag jätteglad, jag har haft en konstig tandställning med en mössa och massa stål i mungiporna. Jag har världens längsta tålamod och kan därför leva under devisen: Om jag inte känner ngt nu behöver jag inte hantera det och inte heller känna något sen (fungerar väl sisådär). Jag vill rymma och se hur långt jag klarar mig utan någonting, inte ens en plan, och se vart jag hamnar. Bara sticka och efter ett år se: är jag hemma, tillbaka i skolan, har jag jobb, är jag i Sverige? Är jag lyckligare, ledsnare, mer erfaren? rik, fattig? En annan människa?

oj, man skulle visst tvinga 6 andra att göra det här lilla upptåget också. Alicia, Elin, Viktoria, Joakim, Cissi och Madeleiene. hopp hopp, skriv nu flitigt mina små slavar!

Puss

Kommentarer
Postat av: ALICIA

HEHE, MYCKET INTRESSANT SUSANNA. JAG SKA SE VAD JAG KAN GÖRA AV DET HÄR.

TACK, JAG GILLAR OCKSÅ SKORNA. BABE VERKAR HA VÄLDIGT BRA SMAK FÖR DET VAR HAN SOM HITTADE DEM ÅT MIG, HIHI.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback